سوپ مرغ با چیپس تورتیلا

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1906.jpg


    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 8 ساعت
    مجموعاً: 8 ساعت و 15 دقیقه



    مواد لازم:

    کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) 1 عدد
    کنسرو ذرت 1 عدد
    گوجه فرنگی خرد شده 410 گرم
    سس انچیلادا 1 بسته
    آب 1.5 فنجان
    سس گوجه فرنگی 225 گرم
    سوپ آماده (سوپ مرغ) 1 بسته
    شیر 2 فنجان
    سینه مرغ (بدون استخوان) 3 تا 4 عدد

    طرز تهیه:
    داخل یک قابلمه، سس انچیلادا را با آب و سس گوجه فرنگی مخلوط کنید.
    سپس سوپ مرغ و شیر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شوند.
    سپس سینه مرغ را اضافه کنید و لوبیا، ذرت و گوجه های خرد شده روی مرغ قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت پایین به مدت 6-8 ساعت بپزد.


    بعد از اینکه مرغ پخته شد، آنها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید، خرد کنید سپس به قابلمه برگردانید و هم بزنید. در آخر با خامه ترش، پنیر چدار، لیمو، آووکادو یا چیپس تورتیلا سرو نمایید.