آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 8 ساعت مجموعاً: 8 ساعت و 15 دقیقه مواد لازم: کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) 1 عدد کنسرو ذرت 1 عدد گوجه فرنگی خرد شده 410 گرم سس انچیلادا 1 بسته آب 1.5 فنجان سس گوجه فرنگی 225 گرم سوپ آماده (سوپ مرغ) 1 بسته شیر 2 فنجان سینه مرغ (بدون استخوان) 3 تا 4 عدد طرز تهیه: داخل یک قابلمه، سس انچیلادا را با آب و سس گوجه فرنگی مخلوط کنید. سپس سوپ مرغ و شیر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شوند. سپس سینه مرغ را اضافه کنید و لوبیا، ذرت و گوجه های خرد شده روی مرغ قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت پایین به مدت 6-8 ساعت بپزد. بعد از اینکه مرغ پخته شد، آنها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید، خرد کنید سپس به قابلمه برگردانید و هم بزنید. در آخر با خامه ترش، پنیر چدار، لیمو، آووکادو یا چیپس تورتیلا سرو نمایید.