از گیاه انقوزه در بیشتر کشورهای جهان به خصوص هند استفاده فراوانی می شود و به علت بوی تند و بدی که دارد، در ظرف های دربسته نگهداری می شود. این گیاه خاصیت دارویی و غذایی متعدد دارد که در این متن به نقل از سایت «هلث مد» به آن اشاره شده است. ▪ از این گیاه برای درمان اختلالات عصبی در کودکان استفاده می شود. ▪ خاصیت مسکن دارد و در کاهش فشارخون و درمان بیماری های قلبی عروقی موثر است. ▪ نفخ بر است و به هضم غذا کمک می کند. ▪ مصرف آن از حمله های هیستری جلوگیری می کند. ▪ مصرف آن پس از زایمان برای مادر بسیار مفید است. ▪ برای رفع دندان درد، مقداری از آن را با آب لیمو مخلوط کنید و با پنبه روی دندان قرار دهید. ▪ از آن جا که خاصیت آنتی بیوتیک دارد و مانع از رشد میکروب می شود، از آن به عنوان نگه دارنده در ترشی ها استفاده می شود. ▪ ناراحتی های تنفسی مانند آسم، سیاه سرفه و برونشیت را برطرف می کند. ▪ برای درمان یبوست بسیار مفید است. ▪ عفونت های قارچی روده را برطرف می کند. ▪ از آن جا که مصرف این گیاه در برخی افراد حالت تهوع، سرگیجه، سوزش معده و... ایجاد می کند، بهتر است با نظارت پزشک مصرف شود.