آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه مواد لازم : برای 4 نفر موسیر 5 عدد فلفل سفید (آسیاب شده) نصف قاشق چایخوری جوز (آسیاب شده) نصف قاشق چایخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری سس سویا (شیرین) 100 میلی لیتر آب 1 لیتر سیب زمینی (پوست کنده و هر عدد به 8 تکه تقسیم شده) 300 گرم مرغ 800 گرم ( 8 تکه) روغن 2 قاشق سوپخوری علف لیمو (کوبیده) 1 عدد سیر 5 حبه چوب دارچین 2.5 سانتی متر موسیر (کاملاً سرخ شده) جهت تزئین طرز تهیه : 1. روغن را در یک قابلمه داغ کنید. موسیر، سیر و دارچین و علف لیمو را در آن به مدت 3 دقیقه تفت دهید. 2. تکه های مرغ را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا با مواد پوشانده شود و دیگر صورتی نباشد. 3. سیب زمینی، آب، سس سویای شیرین، نمک، شکر، جوز و فلفل سفید را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه آهسته بجوشد تا مرغ و سیب زمینی پخته و نرم شود. نمک و فلفل را طبق ذائقه اضافه کنید. 4. شعله را خاموش کنید. غذا را داخل کاسه ی سرو کردن بریزید و روی آن را با تکه های موسیر تزئین کنید و بلافاصله با برنج بخارپز سرو کنید.