مرغ با جوز و سس سویای شیرین (سمور ایام)

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1877.jpg


    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 30 دقیقه
    مجموعاً: 45 دقیقه


    مواد لازم : برای 4 نفر

    موسیر 5 عدد
    فلفل سفید (آسیاب شده) نصف قاشق چایخوری
    جوز (آسیاب شده) نصف قاشق چایخوری
    شکر 1 قاشق چایخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
    سس سویا (شیرین) 100 میلی لیتر
    آب 1 لیتر
    سیب زمینی (پوست کنده و هر عدد به 8 تکه تقسیم شده) 300 گرم
    مرغ 800 گرم ( 8 تکه)
    روغن 2 قاشق سوپخوری
    علف لیمو (کوبیده) 1 عدد
    سیر 5 حبه
    چوب دارچین 2.5 سانتی متر
    موسیر (کاملاً سرخ شده) جهت تزئین

    طرز تهیه :
    1. روغن را در یک قابلمه داغ کنید. موسیر، سیر و دارچین و علف لیمو را در آن به مدت 3 دقیقه تفت دهید.


    2. تکه های مرغ را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا با مواد پوشانده شود و دیگر صورتی نباشد.


    3. سیب زمینی، آب، سس سویای شیرین، نمک، شکر، جوز و فلفل سفید را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید 30 دقیقه آهسته بجوشد تا مرغ و سیب زمینی پخته و نرم شود. نمک و فلفل را طبق ذائقه اضافه کنید.


    4. شعله را خاموش کنید. غذا را داخل کاسه ی سرو کردن بریزید و روی آن را با تکه های موسیر تزئین کنید و بلافاصله با برنج بخارپز سرو کنید.