طرز تهیه سوپ سالمون

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1875.jpg


    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 30 دقیقه
    مجموعاً: 45 دقیقه


    مواد اولیه : برای 4 نفر

    کره 2 قاشق سوپخوری
    روغن کانولا 1 قاشق سوپخوری
    پیاز (خرد شده) 1 عدد
    هویج (خرد شده) 2 عدد
    کرفس (خرد شده) 2 ساقه
    سیر (ریز شده) 2 حبه
    آویشن 1 قاشق سوپخوری
    برگ بو 2 عدد
    سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
    پاپریکا 1 قاشق چایخوری
    نمک 1/2 قاشق چایخوری
    فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
    عصاره مرغ 5 فنجان
    سس ورسستر شایر 1 قاشق چایخوری
    آب لیمو ترش (تازه) 1 قاشق سوپخوری
    خامه (پر چرب) 1/4 فنجان
    ماهی سالمون 450 گرم
    پیازچه (تازه، ریز خرد شده، جهت سرو) 2 قاشق سوپخوری

    آویشن 1 قاشق سوپخوری (تازه، ریز شده، یا 1 قاشق چایخوری خشک)
    ماهی سالمون (مزه دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک)



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1876.jpg


    طرز تهیه :
    1. یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط بگذارید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. سیر، آویشن، برگ بو، سس گوجه فرنگی، پاپریکا و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. 1 دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را زیاد کنید و سس ورسسترشایر و عصاره مرغ را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه تا سبزیجات نرم شوند بپزد و گاهی هم بزنید. از روی شعله بردارید و برگ بو ها را بیرون بیاورید.


    2. با یک مخلوط کن دستی، سوپ را مخلوط کنید تا کاملاً نرم بشود. آب لیمو و خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را با ملاقه توی کاسه بکشید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید.

    نکته :
    من سالمون را در مقداری روغن تفت دادم. شما می توانید آن را در فر بپزید یا آب پز کنید.