سوپ شیرین لوبیا قرمز و برنج گلوتن دار

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1874.jpg


    آماده سازی: 2 ساعت
    مدت انتظار: 2 ساعت
    مجموعاً: 4 ساعت


    مواد لازم : برای 8 نفر

    لوبیا قرمز (از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد) 1 فنجان
    برنج سیاه (گلوتن دار، از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد) 4 قاشق سوپخوری
    پوست نارنگی 1 عدد
    آب 1 و نیم لیتر
    نبات 100 گرم
    نمک کمی
    شیر نارگیل اختیاری

    طرز تهیه :
    1. لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را داخل یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. شعله را کم کنید و بگذارید 2 تا 3 ساعت آهسته بجوشد تا لوبیا قرمز نرم شود و آب کم شود و مخلوط غلیظ شود.


    2. نبات و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات آب شود.
    3. شعله را خاموش کنید. سوپ را داغ یا گرم با شیر نارگیل سرو کنید.