آماده سازی: 2 ساعت مدت انتظار: 2 ساعت مجموعاً: 4 ساعت مواد لازم : برای 8 نفر لوبیا قرمز (از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد) 1 فنجان برنج سیاه (گلوتن دار، از قبل 2 ساعت در آب سرد خیس بخورد) 4 قاشق سوپخوری پوست نارنگی 1 عدد آب 1 و نیم لیتر نبات 100 گرم نمک کمی شیر نارگیل اختیاری طرز تهیه : 1. لوبیا قرمز، برنج سیاه، پوست نارنگی و آب را داخل یک قابلمه بریزید و جوش بیاورید. شعله را کم کنید و بگذارید 2 تا 3 ساعت آهسته بجوشد تا لوبیا قرمز نرم شود و آب کم شود و مخلوط غلیظ شود. 2. نبات و کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا نبات آب شود. 3. شعله را خاموش کنید. سوپ را داغ یا گرم با شیر نارگیل سرو کنید.