سالاد سیب زمینی قالبی مخصوص کریسمس

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1858.jpg


    آماده سازی: 30 دقیقه
    مدت انتظار: 4 ساعت
    مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه


    مواد لازم :

    ژلاتین 25 گرم
    آب سبزیجات (یا آب مرغ) 1 فنجان
    سیب زمینی (آب پز، خرد شده) 1 فنجان
    هویج (بخار پز، خرد شده) 1 فنجان
    نخود شیرین 450 گرم
    ذرت نصف فنجان
    سس مایونز 6 قاشق سوپخوری
    خامه ترش 3 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    گوجه فرنگی برای تزئین
    گشنیز برای تزئین

    طرز تهیه :
    1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1859.jpg


    2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.


    3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.