طرز تهیه سس ورستر شایر آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1ساعت و 15 دقیقه مواد لازم جهت تهیه سس ورستر شایر : روغن زیتون 2 قاشق چای خوری پیاز خرد شده 1 عدد فلفل سبز بدون هسته و خرد شده 1 عدد سرکه 2 فنجان شربت ذرت 1 و 1/2 فنجان آب 1 فنجان لیمو شیرین پوست کنده و درشت خرد شده نصف لیمو ترب سفید رنده شده 2 قاشق غذاخوری فیله ماهی خشک و خرد شده 1 و 1/2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده 2 حبه بزرگ نمک 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 3/4 قاشق چای خوری میخک پودر شده 1/8 قاشق چای خوری طرز تهیه سس ورستر شایر: روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود. سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک ا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و حدود 40 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به 3 فنجان برسد. در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم. سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود. نکته در مورد نگهداری سس ورسترشایر: * از این مقدار مواد اولیه 3 فنجان سس بدست می آید. * این سس در یخچال در ظرف در بسته به مدت 1 هفته قابلیت نگهداری دارد.