طرز تهیه سس ورستر شایر

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1785.jpg





    طرز تهیه سس ورستر شایر
    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 1 ساعت
    مجموعاً: 1ساعت و 15 دقیقه



    مواد لازم جهت تهیه سس ورستر شایر :

    روغن زیتون 2 قاشق چای خوری
    پیاز خرد شده 1 عدد
    فلفل سبز بدون هسته و خرد شده 1 عدد
    سرکه 2 فنجان
    شربت ذرت 1 و 1/2 فنجان
    آب 1 فنجان
    لیمو شیرین پوست کنده و درشت خرد شده نصف لیمو
    ترب سفید رنده شده 2 قاشق غذاخوری
    فیله ماهی خشک و خرد شده 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
    سیر خرد شده 2 حبه بزرگ
    نمک 1 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 3/4 قاشق چای خوری
    میخک پودر شده 1/8 قاشق چای خوری

    طرز تهیه سس ورستر شایر:

    روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود.


    سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک ا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و حدود 40 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به 3 فنجان برسد. در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم.


    سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود.

    نکته در مورد نگهداری سس ورسترشایر:
    * از این مقدار مواد اولیه 3 فنجان سس بدست می آید.
    * این سس در یخچال در ظرف در بسته به مدت 1 هفته قابلیت نگهداری دارد.