طرز تهیه دمپخت میگو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1807.jpg

    مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر :

    میگو ۲۰۰ گرم
    برنج ۳ پیمانه
    ماش تقریبا ۱ پیمانه
    پیاز ۲ تا ۳ عدد
    ادویه ها ۱ قاشق سوپخوری
    پودر لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری
    نمک و روغن به میزان لازم

    مواد لازم برای سس :

    سیر له شده ۳ تا ۴ حبه
    روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
    گشنیز خرد شده ۵ تا ۶ قاشق سوپخوری
    فلفل قرمز به میزان لازم
    تمر هندی بدون هسته ۱ پیمانه

    طرز تهیه :
    میگو ها رو پاک کنید و رگ کمرشون رو دربیارید و بشویید.
    برنج و ماش رو از قبل کمی خیس کنید و ماش رو جدا بپزید.

    ۲ تا از پیاز ها رو سرخ کنید و به اونا میگوها رو اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت بدید و پودر لیو عمانی و ادویه ها و نمک رو بزنید و حرارت رو خاموش کنید.

    ماش رو جدا بپزید. ۱ عدد پیاز دیگه رو سرخ کنید و ماش رو به اون اضافه کنید و تفت مختصری بدید . روی اون کمی آب بریزید نمک اضافه کنید و برنج رو به حالت کته دم بدید. مایه آماده میگو رو روی کته بذارید و اجازه بدید تا برنج دم بیاد و موقع کشیدن با پلو مخلوط کنید.

    طرز تهیه سس:
    سیر رو تفت بدید و گشنیز و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. روی سبزی کمی آب بریزید و بذارید تا بپزه. تمر هندی رو توی یه کاسه بریزید و آب جوش روی اون بریزید و بهد اونو چنگ بزنید تا شیره اون در بیاد و از صافی رد کنید و به سبزی اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه و موقع سرو روی دم پخت بدید.

    *** نکات
    *ادویه ها شامل ادویه کاری, پلویی و زردچوبه و فلفل سیاه است.
    *این غذا مربوط به کشورهای عربی حوزه خلیج فارسه!