آماده سازی: 5 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 35 دقیقه مواد لازم : برای 4 نفر روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری پیاز خرد شده 1 و نیم فنجان سیر ریز شده 4 حبه زیره سبز آسیاب شده 1 قاشق سوپخوری فلفل قرمز تازه آسیاب شده 1 قاشق چایخوری لوبیا سیاه 4 و نیم فنجان کنسرو گوجه فرنگی بدون آب، خرد شده 1 فنجان آبِ گوشت 4 فنجان کدو حلوایی (کنسرو، پوره) 1و نیم فنجان، 450 گرم خامه ترش (برای تزئین) به مقدار دلخواه دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین) به مقدار دلخواه لوبیا سیاه 4 و نیم فنجان (1 قوطی یا 450 گرم) (کنسرو، شسته و خشک شده) طرز تهیه : پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی 6 لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند. لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید. اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است. سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.