سوپ کدو حلوایی و لوبیا سیاه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1816.jpg


    آماده سازی: 5 دقیقه
    مدت انتظار: 30 دقیقه
    مجموعاً: 35 دقیقه

    مواد لازم : برای 4 نفر

    روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
    پیاز خرد شده 1 و نیم فنجان
    سیر ریز شده 4 حبه
    زیره سبز آسیاب شده 1 قاشق سوپخوری
    فلفل قرمز تازه آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
    لوبیا سیاه 4 و نیم فنجان
    کنسرو گوجه فرنگی بدون آب، خرد شده 1 فنجان
    آبِ گوشت 4 فنجان
    کدو حلوایی (کنسرو، پوره) 1و نیم فنجان، 450 گرم
    خامه ترش (برای تزئین) به مقدار دلخواه
    دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین) به مقدار دلخواه

    لوبیا سیاه 4 و نیم فنجان (1 قوطی یا 450 گرم) (کنسرو، شسته و خشک شده)



    طرز تهیه :
    پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی 6 لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند.

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1817.jpg


    لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید.

    اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است.

    سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.