استیک با سس پونه و سرکه

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1784.jpg


    آماده سازی: 30 دقیقه
    مدت انتظار: 2 ساعت
    مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه



    مواد لازم : برای 6 نفر


    گوشت گاو یا گوساله ( گوشت کبابی ) 600 گرم
    پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری
    زیره سبز 2 قاشق چای خوری
    روغن زیتون 1/4 فنجان
    پیازچه خرد شده 6 عدد
    سرکه 3 فنجان
    سس ورستر شایر 1/2 فنجان
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه استیک با سس پونه و سرکه:
    از یک چاقوی تیز استفاده کنید و خیلی آرام روی استیک از عرض به فاصله های یک و نیم سانتیمتری خط بیندازید و استیک را در یک ظرف پیرکس قرار دهید و روی دو طرف استیک پونه و زیره بپاشید. سپس به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه روی آن پراکنده کنید.


    روغن زیتون را روی دو طرف استیک بمالید. بعد پیازچه و سرکه و سس ورستر شایر را اضافه کنید و استیک را داخل مواد بچرخانید تا خوب آغشته شود و روی آن را ببندید و حداقل به مدت 3 ساعت در جای خنک قرار دهید.


    منقل را آماده کنید و سینی منقل را روغن بمالید. استیک را به مدت 3 الی 4 دقیقه هر طرف آن را روی حرارت ملایم مستقیم بپزید.


    بعد از پخته شدن استیک را به تخته برش انتقال دهید و به مدت 5 دقیقه رها کنید.
    خیلی نازک استیک را از عرض ورقه کنید و به بشقاب انتقال دهید و با سس تهیه شده، سرو کنید.