آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 2 ساعت مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه مواد لازم : برای 6 نفر گوشت گاو یا گوساله ( گوشت کبابی ) 600 گرم پونه کوهی 1 قاشق غذاخوری زیره سبز 2 قاشق چای خوری روغن زیتون 1/4 فنجان پیازچه خرد شده 6 عدد سرکه 3 فنجان سس ورستر شایر 1/2 فنجان نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه استیک با سس پونه و سرکه: از یک چاقوی تیز استفاده کنید و خیلی آرام روی استیک از عرض به فاصله های یک و نیم سانتیمتری خط بیندازید و استیک را در یک ظرف پیرکس قرار دهید و روی دو طرف استیک پونه و زیره بپاشید. سپس به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه روی آن پراکنده کنید. روغن زیتون را روی دو طرف استیک بمالید. بعد پیازچه و سرکه و سس ورستر شایر را اضافه کنید و استیک را داخل مواد بچرخانید تا خوب آغشته شود و روی آن را ببندید و حداقل به مدت 3 ساعت در جای خنک قرار دهید. منقل را آماده کنید و سینی منقل را روغن بمالید. استیک را به مدت 3 الی 4 دقیقه هر طرف آن را روی حرارت ملایم مستقیم بپزید. بعد از پخته شدن استیک را به تخته برش انتقال دهید و به مدت 5 دقیقه رها کنید. خیلی نازک استیک را از عرض ورقه کنید و به بشقاب انتقال دهید و با سس تهیه شده، سرو کنید.