طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1820.jpg


    این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و از جمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.

    مواد لازم :

    اسفناج یا برگ چغندر یک کیلو
    گوشت به مقدار لازم ( مقدار گوشت بستگی به سلیقه دارد )
    پیاز سرخ شده 2 عدد
    جو پخته شده یک و نیم لیوان
    کشک یک کیلو
    پونه کوهی یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه کشکبا آشی پاییزی:
    جو را بپزید و با چرخ گوشت یا مخلوط کن آن را له کنید.
    اسفناج را خرد کنید و بگذارید با جو له شده بپزد.
    سپس کشک را به آن اضافه کنید و اگر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.
    نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.


    به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا آش شور نشود.
    بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزئین کنید.
    این آش از غذاهای محلی فریزهند از توابع استان اصفهان و ابیانه و ازجمله مناطق باصفا و دیدنی ایران است.