ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1764.jpg



    ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی


    آماده سازی: 5 دقیقه
    مدت انتظار: 15 دقیقه
    مجموعاً: 20 دقیقه

    مواد لازمساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی : برای 8 نفر

    کاهو به مقدار لازم
    نمک به مقدار لازم
    گوجه فرنگی ورقه شده 4 عدد
    نان فرانسوی 8 عدد (از وسط نصف شده)
    پیاز قرمز خرد شده 2 عدد
    سیر خرد شده 2 حبه
    رزماری خرد شده 2 قاشق چای خوری
    روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
    سرکه 2 قاشق غذاخوری
    سینه مرغ بدون پوست و استخوان 8 عدد
    فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی:
    مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. سرکه، روغن زیتون، سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و یک شب داخل یخچال بگذارید.
    کباب پز یا منقل را آماده کنید. روی مرغ نمک و فلفل بپاشید. مرغ و پیاز را روی منقل کبابی کنید تا اندازه ای که مرغ بپزد و پیازها طلایی شوند و به مدت 10 دقیقه کم کم آن را زیر و رو کنید.


    قسمت داخلی نان را روی منقل قرار دهید تا برشته و طلایی شود. روی یک طرف از نان ها گوجه ها را پراکنده کنید و روی آن مرغ و پیاز های کبابی و کاهو را بچینید و روی نصف دیگر نان پنیر رنده شده را پخش کنید و دو طرف نان را روی هم قرار دهید.تا ساندوچ مرغ شما آماده شود