ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی آماده سازی: 5 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 20 دقیقه مواد لازمساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی : برای 8 نفر کاهو به مقدار لازم نمک به مقدار لازم گوجه فرنگی ورقه شده 4 عدد نان فرانسوی 8 عدد (از وسط نصف شده) پیاز قرمز خرد شده 2 عدد سیر خرد شده 2 حبه رزماری خرد شده 2 قاشق چای خوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری سرکه 2 قاشق غذاخوری سینه مرغ بدون پوست و استخوان 8 عدد فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه ساندویج مرغ بریان با پنیر و گوجه فرنگی: مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید. سرکه، روغن زیتون، سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و یک شب داخل یخچال بگذارید. کباب پز یا منقل را آماده کنید. روی مرغ نمک و فلفل بپاشید. مرغ و پیاز را روی منقل کبابی کنید تا اندازه ای که مرغ بپزد و پیازها طلایی شوند و به مدت 10 دقیقه کم کم آن را زیر و رو کنید. قسمت داخلی نان را روی منقل قرار دهید تا برشته و طلایی شود. روی یک طرف از نان ها گوجه ها را پراکنده کنید و روی آن مرغ و پیاز های کبابی و کاهو را بچینید و روی نصف دیگر نان پنیر رنده شده را پخش کنید و دو طرف نان را روی هم قرار دهید.تا ساندوچ مرغ شما آماده شود