طرز تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1752.jpg

    مراحل پخت کوکوی گوشت و سبزیجات
    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 1 ساعت
    مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه


    مواد لازم جهت تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات: برای 4 نفر

    آب گوشت 1/2 فنجان
    پیاز خرد شده 1 عدد
    هویج خرد شده 1 عدد
    ذرت 1/2 فنجان
    نخود فرنگی 1/2 فنجان
    سیب زمینی بزرگ 3 عدد
    کره 8 قاشق غذاخوری
    سس ورستر شایر 1 قاشق چای خوری
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده 680 گرم

    طرز تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات:
    فر رو روشن کرده و روی 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) میذاریم.
    سیب زمینی ها رو شسته، پوست میگیریم و به 4 قسمت تقسیم کرده تو آب جوش و نمک به مدت 20 دقیقه روی حرارت میذاریم تا نرم بشن.


    در این حین 4 قاشق غذاخوری کره رو توی ماهی تابه روی حرارت متوسط آب کرده و پیاز و هویج رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه زمان میدیم تا نرم بشه سپس هویج، نخود فرنگی و ذرت رو هم اضافه میکنیم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1753.jpg

    آموزش طرز تهیه کوکو گوشت و سبزیجات
    گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم. بعد از اینکه گوشت کمی پخت، سس ورستر شایر و نصف فنجان آب گوشت رو هم اضافه کرده و بدون اینکه درپوش ظرف رو بذاریم، بمدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم اجازه میدیم تا کاملا گوشت بپزه. در صورت لزوم مقدار بیشتری آب گوشت اضافه میکنیم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1754.jpg


    سیب زمینی ها رو تو یه کاسه له میکنیم و با کره باقیمونده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم.
    حالا مخلوط گوشتمون رو تو ظرف پیرکس مخصوص ریخته و سیب زمینی هم روی موادمون میریزیم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1755.jpg

    آموزش طرز تهیه کوکوگوشت و سبزیجات

    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1756.jpg


    کوکو رو 30 دقیقه یا کمی بیشتر تو فر میذاریم تا آماده و سطحش قهوه ای رنگ بشه.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1752.jpg

    آموزش طرز تهیه کوکو گوشت و سبزیجات