طرز تهیه نان پنیری

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1751.jpg


    آماده سازی: 5 دقیقه

    مدت انتظار: 5 دقیقه
    مجموعاً: 10 دقیقه


    مواد لازم :

    پنیر موزارلا رنده شده 225 گرم
    پنیر چدار رنده شده 450 گرم
    پیازچه خرد شده 1/2 تا 1 فنجان
    سس مایونز 1/2 فنجان
    خامه ترش (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری
    سیر خرد شده 3 تا 4 حبه
    کره نرم شده 115 گرم
    نان فرانسوی 1 عدد

    طرز تهیه :
    تو یه کاسه بزرگ، پنیر چدار، پنیر موزارلا، پیازچه، سس مایونز و خامه ترش رو با هم مخلوط میکنیم.
    تو یه کاسه کوچیک کره و سیر رو با هم مخلوط میکنیم تا ترکیبمون نرم بشه. سپس مخلوط کره رو به مخلوط پنیر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ترکیب بشه.


    منقل یا گریل رو گرم میکنیم.
    نان فرانسوی رو به صورت افقی برش میزنیم به طوریکه تکه های نان همچنان از انتها به هم متصل باشن.


    مخلوط پنیر رو روی نان میمالیم تا سطح نان کاملا از موادمون پوشیده بشه. سپس 3 تا 5 دقیقه نان رو حرارت میدیم تا طلایی مایل به قهوه ای بشه.
    بعد از اینکه آماده شد، 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس با چاقو نان رو کاملا برش میدیم و سرو میکنیم.