طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی

شروع موضوع توسط Nazanin ‏28/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1746.jpg

    طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی
    آماده سازی : 30 دقیقه



    مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای 4 نفر



    کره 3 قاشق غذاخوری
    موسیر خرد شده 1/2 فنجان
    قارچ خرد شده 225 تا 280 گرم
    جعفری 1 قاشق چای خوری
    سرکه 1 فنجان
    مریم گلی تازه و خرد شده 3 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
    سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود) 680 گرم
    نمک به مقدار لازم
    فلفل سیاه به مقدار لازم
    خامه پر چرب 155 گرم

    طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی :
    کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم.
    قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، 5 تا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1747.jpg


    سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1748.jpg


    حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1749.jpg


    در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم.
    دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا 3 دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه.



    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo1750.jpg


    مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم.
    میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.