طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی آماده سازی : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای 4 نفر کره 3 قاشق غذاخوری موسیر خرد شده 1/2 فنجان قارچ خرد شده 225 تا 280 گرم جعفری 1 قاشق چای خوری سرکه 1 فنجان مریم گلی تازه و خرد شده 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود) 680 گرم نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم خامه پر چرب 155 گرم طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی : کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم. قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، 5 تا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه. سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه. حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم. در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم. دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا 3 دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه. مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم. میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم. طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی آماده سازی : 30 دقیقه مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی: برای 4 نفر کره 3 قاشق غذاخوری موسیر خرد شده 1/2 فنجان قارچ خرد شده 225 تا 280 گرم جعفری 1 قاشق چای خوری سرکه 1 فنجان مریم گلی تازه و خرد شده 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری سینه مرغ (بدون پوست و استخوان و کوبیده شده تا باریک شود) 680 گرم نمک به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم خامه پر چرب 155 گرم طرز تهیه مرغ با سس قارچ و مریم گلی : کره رو تو یه ماهیتابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط آب میکنیم. موسیر رو اضافه کرده و یک دقیقه روی حرارت میذاریم. قارچ و جعفری و کمی نمک رو اضافه کرده، 5 تا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم تا قارچ قهوه ای رنگ بشه. سرکه رو اضافه میکنیم و موادمون رو هم میزنیم تا به ته ماهیتابه نچسبه. حالا خامه رو اضافه میکنیم و حدودا 10 دقیقه روی حرارت میذاریم. در این حین روغن زیتون رو تو یه ماهی تابه بزرگ دیگه روی حرارت متوسط گرم میکنیم. دو طرف گوشت مرغ رو نمک و فلفل میزنیم و تو روغن هر طرفش رو حدودا 3 دقیقه روی حرارت میذاریم تا پخته و قهوه ای رنگ بشه. مریم گلی، نمک و فلفل رو به مخلوط قارچ اضافه کرده، هم میزنیم تا سس قارچمون آماده بشه. سپس سس رو روی مرغ های پخته میریزیم و سرو میکنیم. میتونیم مرغها رو به تنهایی سرو کنیم و یا با برنج، سیب زمینی پخته یا سرخ کرده، ماکارونی و پاستا سرو کنیم و با برگهای تازه جعفری تزئین کنیم.