مواد لازم : گوشت فيله شترمرغ 150 گرم پودرسوخاري نصف پيمانه آرد گندم نصف پيمانه تخممرغ يك عدد زعفران آب كرده دو قاشق غذاخوري نمك، فلفل، پودر سير به ميزان لازم روغن براي سرخكردن به ميزان لازم طرز تهيه : گوشت ورقه شده را بين دو كيسه فريزر گذاشته و با بيفتك كوب ميكوبيم تا نازك شود، آنگاه نمك، فلفل و پودر سير را مخلوط كرده و به دو طرف گوشت ميپاشيم. سپس زعفران آب كرده را با تخممرغ مخلوط ميكنيم. آنگاه گوشت را در آرد گندم خوابانده بعد در تخممرغ زده شده قرار ميدهيم. در آخر در پودر سوخاري ميخوابانيم و با حرارت ملايم در روغن سرخ ميكنيم.