آماده سازی: 5 دقیقه مدت انتظار: 30 دقیقه مجموعاً: 35 دقیقه مواد لازم برای 4 نفر : نمک به میزان لازم گوشت بیکن 100 گرم چغندر سبز 450 گرم پیاز رنده شده یک چهارم فنجان سیر بزرگ، خرد شده یک عدد فلفل قرمز یک چهارم قاشق غذاخوری سرکه یک ششم فنجان همانطور که میدانید چغندر یکی از سبزیها یا میوههایی است که به طور فصل تولید میشود. اگر دقت کرده باشید موقع خرید چغندر معمولا سعی میکنیم چغندرهای سبز را انتخاب نکنیم و اگر هم قاطی باقی چغندرها به منزل آمدند آنها را جدا میکنیم و دور میاندازیم. اما امروز قصد داریم یک راه خوشمزه برای استفاده از سبزیهای سبزرنگی مثل چغندر، کلم و یا حتی کلمپیچ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید ... طرز تهیه خوراک چغندر سبز : 1- در ابتدای امر باید چغندرها را بشویید و خشک کنید، سپس برای بار دوم شسته و سپس آنها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و به کناری بگذارید. 2- در یک ماهیتابه بزرگ گوشت بیکن را بپزید تا جایی که به رنگ قهوه ای و پخته درآید. دقت کنید که میتوانید از گوشت گوساله نیز به جای گوشت بیکن استفاده کنید. پس از 5 تا 7 دقیقه پخت با حرارت ملایم پیازها را به گوشت اضافه کنید و پس ازآن که پیازها هم طلایی شدند سیر را اضافه نمایید. در انتها ماهیتابه را برای بهتر مخلوط شدن مواد تکانی داده و آن گاه نمک و فلفل را اضافه کنید. 3- حال چغندر سبز را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید، حرارت را به حداقل کاهش داده و سپس به مدت 15 دقیقه آن را روی حرارت نگه دارید. (این زمان برای کلم 25 دقیقه خواهد بود). در انتها سرکه را نیز به مخلوط اضافه کرده و در یک کاسه مجزا سرو نمایید.