باسلام
تقریبا ۱۵ درصد بچههایطبیعی تا ۵ سالگی دچار شبادراری میشوند، اما وجود شبادراری پس از این سن دیگرطبیعی نبوده و باید بررسی شود.و می تواند به دلایل متعددی رخ دهد:
اولین علت، زمینه ارثی است.
• دومین علت کمبود هورمون ضد ادراری است.
• سومین علت داشتن مثانه با حجم اندک است.
• شب ادراری می تواند عارضه تعدادی از داروها به خصوص داروهای خواب آور و تعدادی از داروهای اعصاب و روان باشد. از این دسته داروها می توان از تیوریدازین، کلوزاپین و رسپیریدون نام برد.
• اختلالات خواب نیز می توانند منجر به شب ادراری شوند.
و...
البته ناگفته نماند که ،عوامل اضطراب آور روحی و روانی و استرس هایی که کودک یا نوجوان با آنها مواجه شده می تواند زمینه ساز این پیامد باشد
بیاختیاری ادرار معمولا با گذشتزمان بهبود مییابد. ۹۹ درصد ازبچههای مبتلا به شب ادراری تا سن ۱۵سالگی بهبود خواهند یافت، هر چند درصورت وجود اختلال عضوی دستگاهادراری، بهبود بیاختیاری مستلزمدرمان و رفع اشکال عضوی است.
اما در رابطه با تغییر خلق ایشان باید توجه داشته باشید .چون بی ثباتی خلق،می تواند نشانگر یک مشکل روانی باشد.می توانید به یک روانشناس مراجعه کنید و بخواهید که از نظر شخصیت هر دویتان را مورد ارزیابی و مصاحبه قرار دهند.و شما را راهنمایی کنند.
سعی کنید همراه و بااطلاع خانواده اقدام کنید و از نظرات و تجربه آنها سود ببرید.ازدواج مهمترین اتفاق زندگی شماست،عجله نکنید و با دقت و مشورت پیش روید.
موفق باشید
کارشناس ارشد روانشناسی بالینی