بیماری سایکوز مادرم

1,077 بازدید
سوال شده اردیبهشت 27, 1394 در اختلالات روانی توسط بی نام
سلام.مادرم 50 سال سن دارد.5 خواهرو برادر هستیم.دوسال است متوجه شدیم مادرم دچار سایکوز شده.چند بار به روانپزشک مراجعه کردیم.ولی هر بار بی نتیجه بوده چون نمیتوانیم مادرم را راضی به استفاده از داروکنیم.مشکل اصلی ما راضی کردن مادر به استفاده دارو میباشد چون خودش قبول نمیکند که بیمار ااست.لطفا راهنماییم کنید که چگونه مادر را راضی به مصرف دارو کنیم

4 پاسخ

پاسخ داده شده اردیبهشت 27, 1394 توسط qasdi
دوست عزیز نوع تشخیص روانپزشک و داروی مصرفی ایشان و قبل از این دو سال مسئله ای رخ نداده که باعث تسریع بیماری شده باشه.
ممنونم

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه خرداد 2, 1394 توسط بی نام
تشخیص روانپزشک بیماری سایکوز.دداروهای مصرفی سیپروهپدادین و halopridol.قبل این دوسال ورشکستگی مالی داشتند.البته مادرم همیشه از زمانی که یادم میاد استرس داشتند.
پاسخ داده شده خرداد 2, 1394 توسط qasdi
باسلام مجدد دوست عزیز منظورم از سوال این بود که بر چه اساس و علایمی تشخیص سایکوز در مادرتان داده شده است. توجه کنید  روان پریشی نوعی نابسامانی روانی است که فرد مبتلا با دنیای واقعی ارتباط برقرار نمی کند و درک صحیحی از واقعیات ندارد، مثل بیمارانی که دچار توهم و جنون هستند. آیا اینگونه است؟

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه خرداد 2, 1394 توسط بی نام
بله.مادر دچار توهم شدن که همیشه در خطر هستن.داخل خونه با پوشش کامل همیشه هستن.پرده ها رو همیشه میبندن.از خونه بیرون نمیرن چون فکر میکنن کسایی بیرون منتظرند که ایشون رو بدزدن.چند روزیه که به پدر مشکوکن که زن دوم دارن.چند هفته پیش هم همین شک رو به همسر من داشداشتن.بیرون از خونه غذا نمیخورن چون توش سم ریختن.دایم به من هم هشدار میدن از خونه تنها بیرون نرم چون میدزدن.به تمام همسایه ها مشکوکن.بد و کلا قطع رابطه کردن.ما همه این علایم رو برای دکتر توضیح دادیم.ننظر ایشون بیماری سایکوز بود.گفتن اگر با دارو نتونید بیماری رو کنترل کنید مادر باید بستری بشن چون ممکنه به خودش اسیب بزنه.ماهم نمیدونیم چطوری دارو بدیم.هممون ازدواج کردیم.داروها هنم حالت خواب اور دارن چند باری که به بهانه های مختلف دارو رو دادیم به مادر تمام روز رو میخوابیدن و این بهانه ایه که دارو نخورن.میترسیم بستریشون هم کنیم بعد از مرخص شدن باز هنم به ما بد بین باشن
پاسخ داده شده خرداد 2, 1394 توسط الناز شریعت پناهی
دوست عزیز حتما چک کنید که مراحل حاد بیماری دمانس نباشه. از طرفی با مراجعه به روانپزشک حاذق از بردن ایشون پیش افراد مختلف جلوگیری کنید و طول درمان رو کامل کنید و از توصیه های ایشون و جلب همکاری توسط روانپزشک استفاده کنید. در صورت عدم داشتن بینش نسبت به بیماری توسط مادر و عدم همکاری شدید شما می توانید دارو رو در مواد خوراکی به ایشون بدین. مثل آب پرتقال و...
پاسخ داده شده خرداد 3, 1394 توسط qasdi
بانوجان باسلام مجدد
تشويق كردن بيمار به مصرف دارو كار ساده‌اي نيست. تا زمانی که مدتي از ابتلا به بيماري نگذشته باشد و بيمار به اين امر كه مصرف دارو باعث جلوگيري از عود بيماري مي‌شود بصيرت پيدا نكرده باشد به سادگي قابل حل نيست از اين جهت بايد با صبر و آرامش بيمار را تشويق به مصرف دارو نمايید.
-در مصرف داروی بیمارتان نظارت داشته باشید..برخوردتان بایستی جدی ولی با محبت باشد برخورد تند و توهین آمیز نکنید. به تدریج مسئولیت مصرف دارو را به عهده بیمار بگذارید ولی همچنان نظارت خود را داشته باشید و مطمئن شوید که بیمار آیا داروهایش را خورده است یا خیر ؟
- بیمار شما به مصرف مرتب و مداوم دارو نیاز دارد. قطع داروی بیمار بایستی با نظر روانپزشک باشد.
-اثر درمانی دارو حداقل پس از ۴-۳ هفته پس از شروع درمان دارویی ظاهر خواهد شد .
-مصرف منظم دارو در بیمار مبتلا به اختلالات روانپزشکی از اهمیت زیادی برخوردار است همچنین باید متذکر شد که مصرف دارو های روانپزشکی اعتیاد آور نمی باشد .
شما حتی میتوانید در این رابطه از روانپزشک یا درمانگر مادرتان کمک حاصل نمایید.
موید باشید...

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...