عدم احساس مسئولیت همسرم

430 بازدید
سوال شده اردیبهشت 28, 1394 در ازدواج و طلاق توسط سمیرا، ف
دختری 29 ساله هستم و 15 ماه است که عقد کردم دارای مدرک لیسانس میباشم و 2/5 سال از همسرم کوچکتر میباشم همسرم وضعیت مالی خوبی دارد، در این 15 ماه همسرم بسیار کم به نزد من امده که ان هم با اصرار ها و خواهشم هم بوده است وی اصلا احساس مسئولیتی در قبالم ندارد و بسیار بی عاطفه است و محبت کردن به من را به نوعی بد میداند الان هم به مدت 60 روز اصلا به نزدم نیامده است،  برای هر موردی بهانه های بی مورد می اورد اما در عین حال همه وقت و زمان برای دوستانش دارد وقتی نزد من است اخمهایش در هم است و اصلا جوابم نمیدهد و فکر میکند اگر به زن محبت کند مرد بودن وی زیر سوال میرود،  بارها با وی صحبت کردم حاضر به امدن نزد مشاور نیست اصلا سر قول و قرارهایش نمیماند لطفا راهنماییم کنید چگونه وی را راضی به جدایی کنم چون اصلا به او اعتماد ندارم
دارای دیدگاه اردیبهشت 30, 1394 توسط نور
احتمالا همسرتون از طریق شخص دیگه ای اشباع می شه و نیازی به شما نداره.
دارای دیدگاه اردیبهشت 31, 1394 توسط سید احمد مرتضوی ارشد روانشناسی بالینی
سلام سمیرا
آنچه بسیار مهم است این است که سبب شناسی بسیار مهم است که چه اتفاقی دارد می افتد که این رفتار بروز می کند .؟
پس آنچه مهم است بر اساس تحلیل رفتار متقابل هر آنچه ما انجام می دهیم یا احساس است یا رفتار و یا هردو . و آنچه منبع آن است که به وجود می آورد . یا یک فکر یا یک خاطره  یا عوامل بیرونی یا عوامل درونی و آنچه باعث شکل آن می شود نیاز است اگر نیاز برآورده شود می خندم بوس می کنم . دعوت می کنم و... اما اگر نیاز بر آورده نشود . داد میزن / فحش می دهم / پرت می کنم / قهر می کنم / بهانه می گیرم و...
بر اساس دیدگاه بالا اگر همسر شما نسبت به برخورد با همه ی خانم ها این رفتار را دارد باید به یک متخصص مراجعه کند و اگر نه فقط به شما این برخورد را دارد باید تحلیل کنید که چی باعث به وجود آمدن این عامل است .
وچه مسائلی به خود شما ارتباط پیدا می کند که شما می توانید با تغییر در آن شرایط را بهبود بخشید .
اگر هیچ مسئله ای به شما ارتباط پیدا نمی کند مراجه همسر به یک متخصص ضروری است . یا بر اساس نظریه ا ی که ذکر شد باید تحلیل و علت را شناسایی و آن را حل نمود .
برای جدایی باید شما به دوسوال جواب دهید 1. آیا تمام کار هایی که برای بهبود می توانستید انجام دادید؟2. آیا هیچ راه حلی برای مسئله ی به وجود آمده غیر از جدایی وجود ندارد.؟
بعد از جواب صحیح به این دو سوال تازه می توانید برای طلاق فکر کنید . عجله نکنید تفکر زیاد و همراهی متخصص در همراهی شما کار گشا خواهد شد. شاداب باشید.

1 پاسخ

پاسخ داده شده خرداد 1, 1394 توسط qasdi
باسلام
بانوی عزیز در مورد زوج درمانی به دلیل اینکه هردو زوج باید در بحث حضور داشته باشند صحبت میکنیم اما بنده صحت را روی کلام شما بنا مینهم .
راهکار‌هایی برای مواجهه با بی‌مسئولیتی همسر
مقابله به مثل نکنید:
اگر باهمسرتان قطع رابطه کرده‌اید ابتدا از در آشتی کردن با وی وارد شوید و ارتباطتان را از سر بگیرید. عده‌ای از افراد لجبازی همسر را با لجبازی پاسخ می‌دهند. بدانید کسی که لجبازی می‌ کند معمولا خودش می‌‌داند که حق با او نیست، اما هیچ وقت نمی‌‌خواهد این را به زبان بیاورد. انسان‌ها هرگز در فضای تحقیر، سرزنش و لجبازی تغییری حاصل نمی‌کنند.
خانواده‌تان را به قطع فرآیند حمایتگری دعوت کنید:
برای تقویت صفت مسئولیت پذیری در هر فردی باید اهداف را کوچک و قابل دسترسی انتخاب کنید. برای مثال اگر فرد بی‌مسئولیت، شوهر شماست و بی‌مسئولیتی او بیشتر در کسب درآمد و تامین نیازهای مادی خانواده است باید در گام اول از او خریدهای ارزان قیمت و در عین حال ضروری را تقاضا کنید این کار باعث می‌شود تمام مسئولیت زندگی مشترک به عهده فرد داوطلب واگذار شود و طرف مقابل طبیعتا به نوعی بی‌مسئولیتی برسد.
مصرانه از او انجام وظایفش را تقاضا کنید:
شما درباره مسئولیت پذیر‌تر کردن همسرتان چقدر تلاش کرده‌اید؟ همسرتان نسبت به قبل چقدر تغییر کرده است؟ مسئولیت‌پذیر‌تر شده یا برعکس؟ شاید انجام راهکارهای گفته شده، در ابتدا سخت و زمانبر به نظر برسد، اما مطمئنا نتیجه‌اش بهتر از روشی است که خودتان تاکنون از آن استفاده می‌کردید.
صبور باشید و فقط روی تقاضایتان محترمانه و بدون پرخاشگری پافشاری کنید. شاید۱۰۰ درصد تقاضای شما برآورده نشود، اما مطمئن باشید ۵۰ درصد آن اجابت خواهد شد و این یعنی موفقیت اولیه در برابر فرد بی‌مسئولیت.
همسرتان را با عواقب بی‌مسئولیتی آشنا کنید:
استفاده از عباراتی نظیر «تو اصلا مسئولیت پذیر نیستی» گرهی از مشکلات شما باز نمی‌کند بلکه کاربرد مکرر همین عبارات باعث می‌شود همسرتان بیشتر در این نقش فرو رود و واقعا قبول کند که بی‌مسئولیت است.
از جابجایی نقش‌ها پرهیز کنید:
پدیده جابجایی نقش‌های زن و مرد در زندگی مشترک چنانچه با ارتقای «ظرفیت روحی» زوجین همراه نباشد براحتی می‌تواند عامل ایجاد اختلاف و تنش شود.

بااحترام

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...