ورود فرزند دوم

1,775 بازدید
سوال شده خرداد 11, 1394 در کودک و نوجوان توسط بی نام
با سلام دختر اول من حدود ٣ سالشه ٨ ماه پيش  لطف پروردگار يك دختر ديگه به ما داد حالا سؤالم اينه كه مدتي هست دخترم بهونه گيري ميكنه بعضي از شبها ساعت ٣ و ٤ صبح ميزنه زير گريه موقعه ديدن  كارتون يا در ماشين ناخنش رو ميخوره البته لازم به ذكر است دخترم به خوبي صحبت نميكنه و همچنان پوشك ميشود و از شيشه شير استفاده ميكنه و هر چه قدر سعي كرديم جواب عكس داده پيشاپيش ممنون از جواب شما

1 پاسخ

پاسخ داده شده خرداد 13, 1394 توسط qasdi
باسلام
مادر عزیز باید بدانید که کودکان در مقابل ورود نوزاد جدید واکنش‌های متفاوتی نشان می‌دهند. مشکلات شایع کودکان عبارت‌اند از:
▪ لجبازی
▪ قشقرق به پا کردن
▪ تحریک‌پذیری
▪ رفتار خشن با شیرخوار مانند محکم بغل‌کردن، ضربه‌زدن، نیشگون گرفتن، گازگرفتن و...
▪ چسبندگی به مادر و اضطراب جدایی
▪ مشکلات مربوط به توالت رفتن (خیس‌کردن شبانه یا روزانه، کنترل نکردن مدفوع)
▪ مشکلات خواب
▪ مشکلات مربوط به غذاخوردن
▪ رفتارهای بچه‌گانه مانند درخواست پستانک و شیشه شیر و یا کودکانه صحبت‌کردن
● آماده باشید
خودتان را برای واکنش‌های کودک آماده کنید. اگر کودکتان با مشکلات توالت رفتن مواجه شده و یا... او را سرزنش و یا تنبیه نکنید. به جای آن هنگام انجام رفتار مناسب او را تشویق کنید و مدت زمان بیشتری را با او بگذرانید.
اگر او می‌گوید «نوزاد جدید را دوست ندارم» به او نگویید این احساس بد است بلکه به او اجازه ابراز احساس خود را حتی منفی بدهید. با او مجادله نکنید و با نامطلوب بودن حضور یک نوزاد جدید در جمع خانوادگی در بعضی مواقع موافقت کنید و مواظب باشید به کودک احساس گناه و یا تقصیر از احساسات منفی‌اش را القا نکنید.
اگر کودک بیشتر از ۳۰ دقیقه آرام مانده است کنار او بروید. اگر دراز کشیده و زمان خوابیدن نیست او را تنها نگذاشته و با او باشید و برای تشویق کردن او از قبل برنامه‌ریزی کنید.
● نظم و انضباط را برقرار کنید
عقیده خود را نسبت به داشتن انضباط در کودک مشخص کنید و پیش از آنکه نوزاد جدید به دنیا آید اجرای قوانین و مقررات را در خانه شروع کنید. هنگام مشاهده رفتار نامناسب سریع عکس‌العمل نشان دهید. با کودک خود بحث نکنید و غر نزنید بلکه عمل کنید. کودک شما باید بداند که چه رفتاری از نظر والدینش مطلوب و مورد انتظار است. پدر و مادر باید در تربیت کودک با یکدیگر هماهنگ باشند.
بدرفتاری‌های جدی مانند صدمه‌زدن به نوزاد باید سریع پاسخ داده شود. کودک باید بفهمد که صدمه‌زدن به نوزاد قابل قبول نیست و با انضباط خاصی با او برخورد می‌شود.
● باید نادیده گرفت
بعضی از رفتارها مانند کودکانه صحبت‌کردن را نادیده بگیرید. هنگام انجام رفتارهای بچگانه با کودک صحبت نکرده و به او نگاه نکنید. در این زمان از اتاق خارج شده و یا مشغول کار شخصی خود شوید. زمانی که رفتار کودک‌تان مطلوب است او را تشویق کرده و به او توجه کنید.
در صورتی که با رعایت این نکات هنوز با کودک خود درباره فرزند جدید مشکل دارید، بهتر است از مشاوره روان‌پزشک کودک یا روان‌شناس کودک استفاده کنید.
مدت زمانی را در طول روز به کودک اختصاص دهید و سعی کنید حتی یک یا دو دقیقه با او تنها باشید. از او نظرخواهی کرده و اجازه دهید برای خودش تصمیم بگیرد.
● بازی کودک با نوزاد
زمانی که شیرخوار خواب است و کودک به آرامی بازی می‌کند او را تشویق کنید. احساس خود را به کودک نشان دهید و به او بگویید دوستش دارید تا او نیز احساسات خود را برای شما بیان کند. به کودک اجازه دهید نوزاد را در آغوش گیرد. واکنش‌های نوزاد را برای کودک توصیف کنید. برای مثال «او دوست دارد تو به آرامی با او رفتار کنی» این توضیحات موجب بهترشدن روابط میان آنان و لذت بردن از همدیگر خواهد شد.
● شیردهی نوزاد و کودک اول
هنگام شیردادن نوزاد پاسخ به رفتارهای کودک بزرگ‌تر دشوار است. پیش از برنامه شیردهی کودک را سرگرم کنید. از اسباب‌بازی‌های مخصوص برای سرگرم‌ کردن کودک استفاده کنید. به او نوشیدنی و یا یک غذای ساده بدهید. در صورت وجود رفتار مطلوب در حین شیردهی او را تشویق کنید. برخی کودکان تمایل به دیدن نوزاد هنگام شیردهی و یا در کنار مادربودن دارند. کودک را نیز از یک طرف دیگر در آغوش بگیرید و یا دست‌تان را به دور گردن یا کمر او حلقه کنید. برخی از کودکان تمایل به تقلید از رفتار مادر دارند و عروسک یا خرس خود را شیر می‌دهند.


موید باشید...

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه خرداد 14, 1394 توسط بی نام
با تشكر از پاسخ حضرتعالي البته بنده پدر هستم حال براي از پوشك گرفتن چه اقدامي انجام بدم كه صدمه روحي نبينه لازم به ذكره سن دخترم ٢ سال و ٨ ماهشه و روانپزشك كودك چه شخصي رو معرفي ميكنيد
دارای دیدگاه خرداد 15, 1394 توسط qasdi
باعرض پوزش پدر گرامی
خیلی خرسندم از توجه بیش از اندازه و نگرانی در مورد وضعیت روحی کودکتان
اولین قدم
محیط دستشویی را برای کوچولو‌ جذاب کنید. بیشتر کودکان از دستشویی می‌ترسند، ابتدا باید محیط توالت را برایش جذاب کنید و با گذاشتن چند عروسک کوچک یا عکس و پوستر در دستشویی او را تشویق کنید.قدم بعدی تهیه یک
 لگن است، لگن زیبا و خوش آب و رنگی که بتواند کودکت را هنگامی که روی لگن می‌نشیند، سرگرم کند. ابتدا با لگن‌های کوچک آغاز کنید تا کودک به احساس آرامش و امنیت برسد و نشستن روی لگن را یاد بگیرد. بهتر است لگنی را انتخاب کنید که مانند صندلی دسته داشته باشد تا کودک هنگام نشستن و برخاستن احساس راحتی کند . با رعایت تمام موارد، باز هم ممکن است کودک شما در مواردی کنترلش را از دست بدهد و خودش را خیس کند، عصبانی نشوید و هرگز او را تنبیه نکنید، در عوض با تشویق او را به استفاده از لگن ترغیب کنید. شرایط او را درک کنید. او تنها مدت کوتاهی است که استفاده از ماهیچه‌های بدنش را آموخته و کنترل دفع را به دست گرفته. کنار گذاشتن پوشک و آموختن استفاده از لگن فرآیندی زمان‌گیر است که صبر و حوصله زیادی می‌خواهد. برای جلوگیری از این اتفاقات ناگهانی لباس‌ها و شلوارهای گشاد تن کودک بکنید که درآوردن و پوشیدن‌شان راحت باشد. وقتی کودک‌تان به طور ناگهانی خودش را کثیف کرد، او را در دستشویی تمیز كرده و استفاده از لگن را یادآوری كنید و از او بخواهید دفعه بعد به دستشویی برود.
شورت آموزشی
زمانی‌که احساس کردید کودک دیگر با استفاده از لگن مشکلی ندارد و به راحتی با این موضوع کنار آمده پوشک را کنار بگذارید و از شورت‌های آموزشی استفاده کنید. این کار اجازه می‌دهد کودک اعتماد به نفس بیشتری پیدا کند و پس از مدتی خودش شورت آموزشی را از پایش درآورد و روی لگن بنشیند، ولی همچنان پوشک را در برنامه شبانه و خواب کودک نگه دارید. اگر کودک‌تان به استفاده از شورت‌های آموزشی عادت کرد و پیش از انجام عمل دفع شما را مطلع کرده و به دنبال لگن بود، وقت آن رسیده از شورت‌های معمولی استفاده کنید، اما هنوز هم امکان خطا وجود دارد، پس یادآوری استفاده از لگن را فراموش نکنید. پس تمام راه‌ها و جوانب را در نظر بگیرید تا روز به روز به موفقیت نزدیک‌تر شوید.

اما در مورد روانپزشک از نظر بنده فرزند عزیز شما احتیاجی به روانپزشک ندارد  روابطتان را با کودک نزدیکتر نمایید هیچوقت به کودک انگ و برچسب خاصی زده نشود و در صورت لزوم به روانشناس کودک مراجعه نمایید.
دکتر استکی و دکتر تبریزی هم در مورد کودک اساتید خوبی هستند..
موید باشید ...

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه خرداد 16, 1394 توسط بی نام
سپاس از حسن توجه حضرتعالي
دارای دیدگاه خرداد 25, 1394 توسط بی نام
سلام
من ديروز متوجه شدم دخترم هنگام مدفوع كردن خودش رو نگه ميداره اين نكته رو أضافه كنم من سعي كردن چون يبوست داشته سعي كردم تا حدودي شرايط رو طوري مهيأ كنم كه هنگام دفع أذيت نشه ميتونه اين موضوع منشأ رواني داشته باشه
دارای دیدگاه خرداد 25, 1394 توسط qasdi
باسلام مجدد
باعرض پوزش در تاخیر جوابدهی به علت ترافیک بالای کاری و اما مسئله جدیدی که بیان فرمودید: يبوست ، اهمال در آموزش توالت رفتن ، واكنش جويي هاي كودك و مشكلات عضوي گوناگون مي تواند عوامل سبب ساز اين اختلال باشد.

در كودكاني كه دچار يبوست هستند ، به علت درد ناشي از عبور و تخليه مدفوع به دليل كوچك بودن مخرج انتهايي ، كودك از توالت رفتن وحشت دارد و با جلوگيري از انجام عمل دفع ،  يبوست سخت تري را موجب مي شود. ، هنگامي كه كودك تجربه نا خوشايندي از رفتن به توالت داشته باشد ، ترس و تنفر از آن مكان برايش به وجود مي آيد و در نهايت باعث مي شود كه مدفوع خود را نگه دارد.
و دلیل دوم اینکه در كودكاني كه دچار يبوست نيستند و بدون هيچ دليل عضوي، از توالت رفتن امتناع مي ورزند، بروز  چنين رفتاري در اين كودكان مي تواند دلايل گوناگوني داشته باشد كه از مهمترين آنها مخالفت با والدين و  مبارزه براي دستيابي و كسب قدرت و به دست آوردن توجه والدين كه از اين شرايط ناراحت مي شوند و يا گاهي اين كودكان از كثيف كردن خود در توالت مي ترسند، زيرا در گذشته به اين علت تنبيه شده اند و در نتيجه سعي مي كنند مدفوعشان را در خود نگه دارند تا از اين طريق نظم را رعايت كرده باشند. بعضي از والدين انتظارات خيلي زياد از پاكيزگي و تطابق كودكان دارند و همچنين گاهي تعاملات غلط و منفي بين كودك و خانواده مي تواند سبب بروز اين مشكل شود.
در بروز اين اختلال نظريات مختلفي وجود دارد كه ما به دو نظريه بزرگ كه در اين زمينه وجود دارد مي پردازيم كه اولين آن فرضيه از ديدگاه روانكاوي است كه فرويد بنيانگذار آن است:  از نظر روانكاوان ، كودك خردسال مي تواند از اين راه پدر و مادرش را راضي نمايد و توجه آنها را جلب نمايد و همچنين گاهي با حفظ مدفوع مي خواهد لذت جسماني ببرد و يا كودك از طريق دفع مدفوع احساس ترس از دست دادن چيزي را دارد كه در نهايت اين گونه كودكان در بزرگسالي خويي صرفه جو و لجوج و منظم پيدا مي كنند.
و فرضيه  دوم كه رويكرد رفتاري مي باشد ، افراد اين گروه معتقد هستند كه كودك آموزش استفاده از توالت را نياموخته و يا غلط آموخته و يا اين امر را وسيله اي براي بر انگيختن واكنش حتي منفي والدين مي داند و همچنين ممكن است نتيجه رفتارهاي اجتنابي مانند ترس از توالت رفتن مانند درد هنگام يبوست و غيره باشد.
و اما در مورد راه حل آن: در كودكاني كه دچار يبوست هستند بايد با روشهاي مختلف سعي در از بين بردن يبوست كرد ، مي توان براي از بين بردن يبوست حبوبات ، غلات و انواع سوپ و  سبزيجات و ميوه هاي تازه را در برنامه غذايي كودكتان افزايش بدهید تا يك اجابت مزاج خوب به وجود آيد ، تجارب مكرر بدون ناراحتي از دفع مي تواند به كودكي كه تجارب دردناكي را در گذشته تجربه كرده، كمك كند. و حال كودكي كه به علل اختلال عاطفي و بدون هيچ علت عضوي، حالت قبض مدفوع دارد، در درمان اين كودكان ابتدا مي بايستد شرح حال دقيقي از وضعيت آنها به دست آورد تا بتوان علت حبس مدفوع را مشخص   كرد و در صورت وجود تنشهاي خانوادگي و تعامل منفي والدين و كودك و يا وجود استرس و ترس آنها را از بين برد.
آموزش توام با سختگيري و تنبيه منجر به ايجاد خصومت در كودكان مي شود كه در اين مرحله بايد علل لجاجت و خصومت كودك با والدين مشخص شود تا بتوان آنها را از بين برد. همچنين عده اي از كودكان وجود دارند كه مدفوع را جزئي از وجود خود مي دانند  كه در اين صورت بايد والدين براي كودك بدنش را به شكل خيلي ابتدايي تشريح كنند و در مورد چگونگي به وجود آمدن و خروج  مدفوع را برايش توضيح دهند تا كودك بداند كه مدفوع جزئي از بدن او نيست و نياز به خروج دارد.
و يا كودكاني هستند كه از محيط توالت مي ترسند و به اين علت از رفتن به آنجا امتناع مي ورزند كه بايد در اين صورت ترس كودك را شناخت ، با او به توالت رفت محل قرار گرفتن ادرار و مدفوع را به او نشان داد يا اگر از صداي سيفون مي ترسد بايد به همراه او سيفون را كشيد و برايش توضيح داد كه چه عملي را انجام مي دهد و بي خطر مي باشد ، كودك را براي صحبت كردن در مورد ترسهايش تشويق كنيد ، كودك را بطور آزمايشي بر روي توالت بنشانيد تا متوجه شود كه به درون آن نمي افتد، يك اسباب بازي مخصوص كه كودك دوست دارد در توالت بگذاريد كه كودك تشويق شود و برايش محيط مطبوعي به وجود آيد.
يكي ديگر از عواملي كه باعث مي شود كودك از رفتن به توالت خودداري كند ممكن است به اين علت باشد كه برخي از والدين از مكان توالت براي تنبيه كودك استفاده مي كنند كه اينكار موجب نا امن شدن محل توالت براي كودك شده و او در آنجا احساس ترس مي كند، در نهايت والدين بايد سعي كنند به دقت  كودك خود را بشناسند تا از اين طريق  بتوانند او را درك كنند و مسائل او را حل نمايند.
به علت طولانی بودن مطلب از حضورتان عذرخواهی می نمایم.
بااحترام....

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه خرداد 28, 1394 توسط بی نام
با تشكر از وقتي كه گذاشتيد
خير اتفاقا خيلي عالي بود همسر بنده زمان براي اين كار گذاشتن ولي حضور يك فرشته ديگر اين امكان را از ايشان سلب كرد چون گذراندن وقت با يك نوزاد كه شير مادر ميخورد وقت گير است عرايض حضرتعالي را در اهمال در يادگيري تأييد ميكنم و همچنين شايد آمدن فرزند دوم نيز بي تأثير نبوده است ولي مابقي گفته هايتان خدا رو شكر يا اتفاق نيفتاده يا اگر بوده در حدي نبوده كه تا اين حد تأثير گذار بوده باشد و يا در مورد توالت چون مادرش با خود بارها به توالت رفته هيچ گونه ترسي از توالت ندارد فقط اين كه كه قبلا كودك من به خاطر گرفتن نمونه ادار كه يك كيسه كوچكي هست كه به كودك متصل ميشود و از طريق آن ميتوان نمونه رو گرفت چند بار أذيت شده تا آنجا كه حتي ادرار هم نكرده و تازه گي ها نيز از عوض گردن پوشك نيز استقبال نميكند ولي با پيشنهاد شير خوردن و يا ... قبول ميكند و لازم به ذكر هست همانطور كه قبلا عرض كردن كودك من به راحتي جملات را ادا نميكند كه اين خود نيز يكي از علل اين مشكل مي تواند باشد البته نا گفته نماند گفتار درماني و شنوايي سنجي نيز صورت گرفته است حال با تمام اين مسائل ما از چه راه و چگونه ميتوانيم اين مشكل را بر طرف نماييم تا هم امكان موفقيتمان بيشتر باشد هم از لحاظ روحي آسيب نبيند مجدد از وقت و زحمات حضرتعالي كمال امتنان را دارم
دارای دیدگاه خرداد 28, 1394 توسط qasdi
پدر گرانقدر تصور می کنم شما باید به یک روانشناس مجرب مراجعه نمایید.

دکتر ناظری   09122110254 بگویید از طرف بنده ارجاع داده شده اید و فکر می نمایم برای همسرتان هم  ایشون خیلی عالی هستند.

موید باشید...

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه مرداد 27, 1394 توسط بی نام
سلام مجدد براي خودم دنبال يك روانپزشك مجرب هستم مجرب از اين جهت كه بتوانم حسي رو بين خودش و من إيجاد كند كه مثل يك دوست با هم صبحت كنيم و انقدر تجربه داشته باشد كه مثل يك پدر راهنمايي كند
دارای دیدگاه مرداد 28, 1394 توسط qasdi
دکتررضایی روانپزشک و روانکاو

88993453

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه شهریور 3, 1394 توسط بی نام
سلام
گويا ايشان فقط ١٠ دقيقه وقت ميگذارند و دارو تجويز ميكنند و ديگر روانكاوي نيز نميكنند و اگر روانپزشك بخواهم همكارانشان كه آنجا هستند إرجاع مي دهند البته اين مطالب را منشئ ايشان تلفني گفتن حال شخص ديگري شما پيشنهاد ميدهيد
دارای دیدگاه شهریور 4, 1394 توسط qasdi
دوست عزیز اکثرا روانپزشکان برای تجویز دارو و انواع اختلالات روانی مثمر ثمر هستند در چه زمینه ای می خواهید اگر کاقعا روانکاو واقعی می خواهید شخص بهتری هست اما هزینه روانکاوی بالاست واضحتر بگویید بهتر راهنمایی خواهم کرد

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه شهریور 5, 1394 توسط بی نام
ببخشيد روانكاوي را ميشود براي بنده معني كنيد
دارای دیدگاه شهریور 5, 1394 توسط qasdi
باسلام روان‌کاوی علمی برای پرداختن عمیق‌تر و متمرکزتر به ذهن ناخودآگاه است. منظور از ناخودآگاه آن بخش از روان است که از دسترس آگاهی خارج شده‌است ولی به کنترل رفتار فرد ادامه می‌دهد.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه شهریور 5, 1394 توسط qasdi
اما روان درمانی یعنی همراهی فکری و روحی در طی دوره درمان، به ما امکان تفکر عمیق را روی خودمان می دهد تا بتوانیم در اهداف خود همانطوری که خودمان دوست داریم پیش برویم و نه آنطوری که زندگی (تربیت و جامعه) ما را شکل و مسیر داده است.
به کمک جلسات مرتب و تکنیکهای تخصصی، درمانگر به ما کمک می کند تا ارزشهای خود را بهتر بشناسیم و تغییراتی را که شایسته آن می باشیم در خود ایجاد کنیم.
دلیل ارجاع را نفرمودید.
موید باشید

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه شهریور 7, 1394 توسط بی نام
با سلام
و پيگيري شما بنده از ابتدا با يك سري مشكلات بزرگ شدم كه ابتداي آن فوت پدرم در ٢ سالگيست و هم اكنون نيز كه ازدواج كردم مشكلات قبلي به مشكلات جديد أضافه شده اند البته اين كه عرض ميكنم مشكلات حواشي و اتفاقاتي كه باعث تغيير خلقيات شخص ميشود و در مجموع شخصي از نظر خودم زود رنج برون ريز از نظر اطرافيان عصبي عجول كسي كه ميخواد همه كارها رو يك نفري انجام بده و حساس هستم تا حالا به خودم اينجوري نگاه نكرده بودم حال و در مجموع مشكلات قبلي و حال دست به دست هم داده اند و استرس هم به كمكشون اومده باعث هم مشكلات داخلي (بيماري هاي كه با استرس تشديد ميشوند)و هم اطرافيان كه از همه مهمتر خانواده ام شده البته ناگفته نماند تا كنون هيچگونه قرص اعصابي مصرف نكرده ام و به هيچگونه مواد مخدر حتي سيگار اعتياد ندارم و به هيچ عنوان مشروبات الكي نيز استفاده نميكنم ولي در نظر دارم براي پيشرفت خانواده ام اول از خودم شروع كنم ولي متاسفانه در كشور ما متخصص واقعي اين موضوع كم بوده و اگر هم هست خود هزينه هاي آن باعث استرس ميشود به عنوان مثال شخصي كه شما فرموديد ده دقيقه ٦٠ تومان دريافت ميكنند و بيمه ها نيز زير بار اين موضوع نمي روند و بنده نيز متاسفانه نمي توانم به راحتي به شخصي اعتماد كنم البته دانشجويان زيادي هستن كه وارد اين عرصه ميشوند ولي من آزمون و خطا مخالف هستم چون روانشناس از ٣٣ سال زندگيت مطلع ميشه و من نميتونم به راحتي خودم رو براي كسي كه اعتماد بهش ندارم تخليه كنم و در آخر همچنين با دارو شديدا مخالف هستم و اين خود مسئله است اين بود كل موضوع راهكار شما چيه بفرماييد
دارای دیدگاه شهریور 31, 1394 توسط qasdi
باعرض معذرت بدلیل مشغله فراوانی که برایم بوجود امده و دلیل در تاخیر پاسخدهی به نظر بنده شما با این شماره تماس گرفته و بگویید از طرف بنده می باشید و بگیید مسئله شما فوری می باشد چون ایشون زمان وقت دهی تقریبا 4 ماه بعد است.
آقای دکتر ناظری    09122110254

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...