پرخوری عصبی

756 بازدید
سوال شده خرداد 11, 1394 در اختلالات روانی توسط مریم
سلام,من  ۳۲سالمه و متاهلم دیپلم دارم ومشکلم وسواس و پر خوری عصبیه,یعنی بتید در زمان مشخصی چیزای مشخصی رو بخورم ,باید انقدر معدم پر بشه که احساس سنگینی معدم رو داشته باشم وگرنه دست از خوردن نمیکشم,دایما در رژیم غذایی شکست میخورم  هر پزشک تغذیه و هر رژیمی رو امتحان کردم اما عدم موفقیت من توی رژیم باعث پرخوری بیشتر و تنفر بیشتر از خودم میشه,گاهی به خاطر تنفر شدید از خودم روزها خودم رو توی اتاق حبث میکنم و از ارتباط با هر کسی بیزارم و دلم میخاد هیچکس دور و برم نباشه,به خاطر این مشکلم از زندگی خیلی عقب موندم و هیچ چیزی برای خودم ندارم,به خاطر این مشکلم دانشگاهم رو رها کردم و همینطور کارم رو

2 پاسخ

پاسخ داده شده خرداد 12, 1394 توسط qasdi
سلام بانو
سن
وزن
شاغل
این مسئله از چه زمانی آغاز شده است
آیا افزایش وزن هم دارید و چند کیلو

بااحترام...

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه خرداد 16, 1394 توسط بی نام
من ۳۲ساله,خانه دار وبیش از هشت ساله که این مشکل رودارم,22 کیلو اضافه وزن دارم و در حال حاضر۷۲کیلو هستم با قد۱۵۵،البته دقیقا نمیدونم مشکلم از کی شروع شده اما توی هشت سال اخیر به اوجش رسیده
پاسخ داده شده خرداد 16, 1394 توسط qasdi
باسلام مجدد
راهکارهایی برای آنکه مجددا در مسیر صحیح کاهش وزن قرار بگیرید:
می توانید برای کمک به توقف غذا خوردن از روی احساس و عواطف، از راهکارهای زیر استفاده نمایید:
- استرس هایتان را مهار نمایید: اگر در شما استرس عامل غذا خوردن از روی احساسات می گردد از یک روش مدیریت استرس (مانند ورزش های: یوگا و یا نرمش های آرامش دهنده) بهره ببرید.
- واقعی بودن گرسنگی خود را بررسی نمایید: آیا گرسنگی شما یک گرسنگی جسمانی است و یا احساسی؟ اگر اندکی از غذاخوردنتان سپری شده است و هیچ ضعف ندارید احتمال دارد که حقیقتاً گرسنه نباشید پس کمی فرصت بدهید تا تمایل غذایی کم رنگ و برطرف گردد.
- یک دفتر ثبت غذای روزانه داشته باشید: یاداشت نمایید که چه می خورید، چه میزان می خورید و چه زمانی می خورید و چه احساسی در زمان غذا خوردن دارید و چه میزان گرسنه اید و... با گذشت زمان ممکن است الگوهایی در روند غذا خوردنتان آشکار شوند که نشانگر ارتباط بین حالات روحی-روانی شما با غذا خوردن باشند.

- میان وعده های سالم بخورید: اگر در بین وعده های غذایی احساس گرسنگی کردید میان وعده های کم چرب و کم کالری مانند: میوه تازه و سبزیجات و... را مصرف نمایید و یا می توانید از انواع کم چرب و کم کالری تراز غذاهای مورد علاقه تان مصرف نمایید.

- خواب کافی داشته باشید: اگر دائما خسته هستید ممکن است از میان وعده ها برای افزایش سطح انرژیتان استفاده کنید. به جای این کار در طی روز کمی چرت بزنید و یا شب ها زودتر به رختخواب بروید.

- به دنبال یک درمان مناسب بروید: اگر گزینه های خود درمانی را امتحان کرده اید اما هنوز نمی توانید غذا خوردنتان از روی احساسات را کنترل نمایید بهتر است از یک روش درمانی تحت نظر یک متخصص تغذیه بهره مند گردید. درمان می تواند به شما کمک کند تا دریابید که انگیزه های غذا خوردن از روی احساس در شما چیست و همچنین کمک کند تا دریابید که آیا ممکن است به یک اختلال غذایی مبتلا باشید (برخی اوقات اختلالات غذایی با غذا خوردن از روی احساس مرتبط می گردند)
 در نهایت اگر زمانی از روی احساس غذای زیادی خوردید، خودتان را ببخشید و سخت نگیرید و از روز بعد با انرژی و سرحال تلاشتان را مجدداً شروع نمایید. مثبت نگر باشید و سعی کنید از تجربیات گذشته برای پیش گیری از پرخوری در دفعات بعد استفاده نمایید. با گذشت زمان بیشتر مشکلات حل خواهد شد ولی از یاد نبرید راه حل هیچ مشکلی پر خوری نیست. سلامت شما از همه چیز با اهمیت تر است.

موید باشید....

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...