فراموش كردن يه خاطره دردناك

601 بازدید
سوال شده اردیبهشت 8, 1394 در عمومی توسط بی نام
با سلام

مردي هستم ٣٥ساله متأهل كه در ٨ سالگي  توسط عموي خود كه فردي معتاد بود مورد آزار و اذيت جنسي قرار گرفتم با وجود اينكه سالهاي طولاني از آن ميگذرد گهگاهي اين خاطره برايم زنده مي شود با وجود اينكه ١٥ سالي است كه وي را نديده ام كه به احتمال زياد فوت كرده است اين قضية آزارم مي دهد و نمي توائم او را بيخشم و كل ماجرا را فراموش كنم و تا اين زمان اين قضيته را براي كسي بازگو نكرده ام.

2 پاسخ

پاسخ داده شده اردیبهشت 8, 1394 توسط Shirazi
با سلام دوست عزیز
صدمات اسیب های جنسی گاهی  سالها با فرد میماند و موجب بروز بیماری استرس پس از سانحه, افسردگی, اضطراب و مشکلات ارتباطی میشود.مدت زمان زیادی گذشته است,  اینکه شما توانستید دراین مکان رازی را که منجر به ناراحتی در شما میشود بگویید بسیار میتواند به شما کمک کند, اما در حال حاضر بخشش درمانی یکی از بهترین درمانها در مشکل شماست, مطمئن باشید انرژی روانی که صرف کینه و خشمو در نهایت احساس منفی   در شما میشود اگر او را ببخشید ازاد شده
و به درمان شما کمک میکند.
درمانهای شناختنی دیگری نیز وجود دارد که میتواند به شما جهت بهبود و درمان و تجربه یک زندگی ارام کمک کند که نیازمند دقت, وقت و پیگیری شما دوست عزیز است.
سلامت باشید

کارشناس ارشد روانشناسی شخصیت
شماره تلفن : 77701338 - 77874492
صدای مشاور 9092301218 دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 16 الی 18
سوال شده اردیبهشت 9, 1394 در عمومی توسط بی نام بخشيدن كسي كه در حق تو نامردي كرده
پاسخ داده شده اردیبهشت 8, 1394 توسط qasdi
با سلام
کودکی که در معرض سوءاستفاده جنسی قرار می گیرد چون قدرت شناخت و تحلیل را ندارد درون او یک «من بد» به وجود می آید و خودش را به طور ناخود آگاه در حادثه ای که اتفاق افتاده مقصر می داند و این باعث می شود احساس گناه پنهانی در او به وجود بیاید و به همین دلیل است که در اکثر مواقع کودکان در ابراز مسأله راحت نیستند. چون «کودک بد» درون او نمود پیدا کرده است. از طرف دیگر کودک ممکن است مورد تهدید قرار بگیرد که اگر آن ماجرا را بیان کنی مورد آسیب بیشتری قرار می گیری. این اتفاق بیشتر توسط خودی ها رخ می دهد که باعث می شود کودک ماجرا را بیان نکند و خشم و احساس گناه و کودک بد درون او شکل بگیرد و چون نمی تواند این را براحتی ابراز کند، اضطراب درونی در فرد نمود پیدا می کند و خودش را به اشکال مختلف نشان می دهد. وقتی این اتفاق از طرف یک خودی رخ دهد احساس امنیت کاملا درون شخص از بین می رود.
خیلی افراد در بزرگسالی به ما مراجعه کرده اند و معمولا یک درصدی از افسردگی و اختلالات شخصیتی را داشته اند که باعث شده بود در ارتباط زناشویی خود موفق نباشند. این افراد در وهله اول احتیاج دارند تحت حمایت درمانی قرار بگیرند و تحت نظر روان شناس آن حادثه را بازگو کنند. واقعیت این است که چنین افرادی آن حادثه تلخ را به صورت یک خاطره دردناک سال ها با خودشان حمل می کنند و بیان آن برای یک روان شناس که آنها را مورد قضاوت قرار نمی دهد و با قربانی همدلی می کند بسیار اهمیت دارد. در این مرحله تکلیف فرد با آن حادثه روشن و معلوم می شود؛ آیا پذیرفته قربانی است یا پذیرفته خطایی از او سر زده که این اتفاق افتاده است؟ این که شخص بپذیرد خودش در آن حادثه گناهکار نیست اهمیت زیادی دارد. استفاده از تکنیک های مقابله موثر، فراهم کردن شرایط رشد و شکوفایی، ارتباط اجتماعی موفق و کمک کردن به دیگران را باید به فرد آموزش داد و برای وی ایجاد کرد. در این شرایط فرد می تواند ارتباط اجتماعی موفق داشته باشد و روابطش افزایش پیدا کند و این کمک می کند تخلیه هیجانی در او اتفاق بیفتد و فرد توانمندی شود.
سلامت باشید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...