نمیتوانم تمرکز کنم

769 بازدید
سوال شده اردیبهشت 8, 1394 در عمومی توسط انیسا
پشت کنکوری هستم،،، هر چقدر سعی میکنم روی درس هام متمرکز باشم موفق نمیشم،،، همش مسایل روزمره میاد توی فکرم،،، خیلی زود هم از نظر جسمی خسته میشم...
خیلی ممنون میشم اگر تجربه هاتون رو در اختیارم قرار بدین

4 پاسخ

پاسخ داده شده اردیبهشت 8, 1394 توسط سیداحمدمرتضوی
سلام عامل موفقیت

1/ برنامه ریزی2/ روش مطالعه ی صحیح/3تغذیه.

شما خود را درست معرفی نکردید که سال پیش دانشگاهی پشت کنکور هستید یا بعد از آن رشته تحصیلی و...

شما دانش و آگاهیتان در خصوص توانمندی های خودتان را دریافت کنید وضعیت مطالعه ی شما نیز تغییر خواهد کرد .

نیاز به تجزیه تحلیل و آگاهی بیشتر می باشد حد اقل یک جلسه حضوری هم بتوانید دانش آفزایی برای خود انجام دهید بسیار بسیار موثر خواهد بود. درخدمتم

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
شماره تلفن : 09121312713 , 22878323
شنبه و دوشنبه 10 صبح الی 19 خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد بعد ازپمب بنزین ، نرسیده به ظفر ،کوچه ی امانی ، پلاک 2 ، طبقه 5 واحد 9 ، مرکز مشاوره ی راه سبز
پاسخ داده شده اردیبهشت 8, 1394 توسط qasdi
باسلام
این تکنیک‌ها برای افزایش تمرکز در حین مطالعه توصیه می‌شود: ایجاد رغبت: با ارائه اطلاعات کافی درباره مطلبی که فرد مطالعه می‌کند و کاربرد آن می‌تواند در وی ایجاد انگیزه کند و او را به سوی تمرکز سوق دهد.
تعیین زمان مطالعه: زمان مطالعه با توجه به کارهای ضروری و غیرضروری تعیین می‌شود و بهتر است فرد در فواصل بین مطالعه به استراحت نیز بپردازد.
تعیین مکان مطالعه: مکان مطالعه بهتر است از قبل تعیین شود تا حالتی را در فرد ایجاد کند که بداند آن مکان فقط مختص به مطالعه بوده و بهتر است آنجا به‌هم ریخته و آشفته نباشد و از نورکافی برخوردار باشد.
تکرار جمله تاکیدی: لازم است فرد بارها به خود متذکر شود که الان زمان مطالعه است و قرار نیست به مطلب دیگری فکر کند. جمله‌های اینچنینی می‌تواند بارها از سوی فرد تکرار شود.
خواندن اجمالی: فرد ابتدا به صورت اجمالی مطلب را می‌خواند و با این کار درک اولیه از مطلب پیدا می‌کند و سپس شروع به خواندن جزئیات می‌کند.
سریع خواندن: ذهن انسان این توانایی را دارد که در یک زمان به چند مطلب مختلف فکر کند. بنابراین برای افزایش تمرکز لازم است سریع‌خوانی صورت بگیرد تا ذهن فرصت پرداختن به چند مساله را نداشته باشد.
تقسیم انرژی: بهتر است مطالب سخت و دشوار در زمانی خوانده شود که فرد در اوج انرژی است.
خط کشیدن زیر مطالب مهم: این روش ذهن فرد را درگیر تمرکز بیشتر و دقت کردن و پیدا کردن مطالب مهم و از حواسپرتی جلوگیری می‌کند.
استفاده از راهنما و ابزار: به‌عنوان مثال استفاده از مداد یا انگشت هنگام مطالعه می‌تواند تمرکز را افزایش دهد و به نوعی ذهن به سوی نگاه کردن و توجه کردن به مطلب مورد‌نظر هدایت می‌شود.
یادداشت‌برداری و نکته‌برداری: این روش کمک می‌کند مطالب مهم تر و عناوین کلی‌تر از سوی فرد دوباره‌نویسی شود و برای مرور، دسترسی بهتری به نکات داشته باشد. کنترل افکار مزاحم: بسیاری از افکار، مانع تمرکز ما می‌شود. توصیه می‌شود فرد، افکار مزاحم تکرار شونده خود را یادداشت کند. سپس برای این افکار و پرداختن به آنها زمان در نظر بگیرد. یعنی در طول روز زمان مشخصی را در نظر داشته باشند که به این افکار نیز بپردازند و این روش باعث می‌شود کنترل افکار در اختیارش قرار گیرد.

موفق باشید..

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
پاسخ داده شده اردیبهشت 9, 1394 توسط فریبا حاتمی
انیسای عزیز همه ی دنیا کنکور و دانشگاه نیست.نگران و مضطرب نباش.همین اضطراب عامل بازدارنده هست. تا وقتی ذهنتو آروم نکنی، نتیجه مطلوبت به تعویق میافته. جوانی و فرصت زیاد داری، اگر امسال قبول بشی، که چه بهتر. اگر هم نشدی، فرصت داری.و مطمئنا با ذهن آروم و تلاش و پشتکار موفق میشی.
برات شادی آرزومندم.
پاسخ داده شده اردیبهشت 9, 1394 توسط ده باشیان
با سلام

از توصیه و مشاوره افراد در مطالعه صحیح بهره ببرید
سبک یادگیری خود را پیدا کنید
هرروز کمی پیاده روی و یا ورزش هوازی مختصری داشته باشید
از میوه ها و آب استفاده کنید که نشاط پیدا کنید .غذای چرب و پرحجم بخصوص در و عده نهار باعث کسل شدن و خواب آلودگی میشود
هدف تحصیلی خود را دقیق کنید و آن را انگیزه خود سازید
بعد از مطالعه و عمل به برنامه به خود جایزه و استراحت دهید.
از حال و اکنون لذت ببرید،
از مطالعه لذت ببرید به قولی از مسیر لذت ببرید که حتی اگر هم قبول نشدید ناراحت نشوید چون می دانید که وظیفه خود را عالی انجام داده اید .
منتظر بازخورد شما هستیم.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...