سلام
برای تشخیص باید اطلاعات و تاریخچه ای از وضعیت خانوادگی همسرتون داشته باشیم.حضوری به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید.تا اطلاعت بیشتری از شما کسب کنند.باز هم عرض می کنم برچسب این بیماری را براحتی به همسرتان نزنید.در پاسخ به سوال شما:
اين اقدامات در اصل درمان کننده اين بيماري نيست. به ويژه اگر با شخصيت پارانوئيد مواجه باشيم؛ اما اين گونه اقدامات تا حدي مي تواند از تحريک بيشتر بيمار جلوگيري کند.دلیل ابتلا به این بیماری مشخص نیست اما ژنتیک و وراثت در آن دخیل است. یکی از اعضای خانواده حتما باید پارانوئید داشته باشد تا فرد دچار این بیماری شود.
دقیقاً مشخص نیست که چرا بعضی افراد دچار اختلال شخصیت "پارانوئید" یا "بدگمانی" می شوند، اما به اعتقاد روان پزشکان و روان شناسان، عوامل مختلفی در این مسأله دخیل هستند؛ از جمله، عوامل وراثتی که این اختلال در بستگان افراد مبتلا به اسکیزوفرنی شایع تر است؛ البته متخصصان تغییر بعضی هورمونها یا ناقلهای شیمیایی بدن، آسیب و صدمه مغزی، عوامل اجتماعی روان شناختی مثل رابطه ضعیف بین کودک و والدین را در این مسأله مؤثر می دانند.
اگر بیماری را فرض بگیریم.در کل،ایجاد رابطه خوب بین شما و همسرتان از پیشرفت بیماری جلوگیری می کند.و زندگی خوبی را خواهید داشت. من لااقل اطرافم افراد زیادی را با این ویژگی ها میبینم که سالهاست به زندگی عادی خود ادامه می دهند.کمی بدقلق هستند که باید رگ خواب آنها را پیدا کرد!
در مورد ویزیت پزشک هم.که اولویت اول روانپزشک هست.و پزشک سنتی (فردی باشد که حتما دارای درجه پزشکی عمومی باشد و در حیطه سنتی کار می کند)هم می توانید مشورت کنید.شاید استفاده از آرامش بخش های گیاهی در کاهش اضطراب همسرتان مناسب باشد.
پاسخ ما به پرسش شما بیشتر برای بالا بردن اطلاعات و معلومات عمومی شما در مورد مشکل پرسیده شدهتان است و خواهشمندیم برای اطمینان بیشتر با پزشک متخصص خود نیز مشورت کنید. امیدواریم سالها سلامت و خوشحال در کنار عزیزانتان زندگی کنید.