رفتارباشوهربچه ننه

531 بازدید
سوال شده اردیبهشت 10, 1394 در عمومی توسط حميده
شوهرم به شدت وابسته به مادروخواهر..داراى خواهربه شدت فضول...حرفاى خراهرومادر براى شوهرم حجته....قبولشون داره.خانواده ى شوهرم باکسى رفت و امدى ندارن...به همين دليل شوهرم اززمين و زمان بدش مياد.....هرکارى مامانش ميکنه من حق انجام اون کارو دارم....فرهنگشون.....بازارى هستن.....خرج کردنشون فقط درحدپز.نه بيشتر.براى من تابه حال جرات نکرده چيزگرون بخره.چون مامانش تذکرميده.بااين که خيلى پولدارن ولى من تيپ و لباسام معموليه هم خودم هم بچم....کمکم کنيد

2 پاسخ

پاسخ داده شده اردیبهشت 10, 1394 توسط qasdi
باسلام
آنگونه که به نظر میرسد همسر شما در زمره افراد وابسته قرار دارد که میتواند عواملی مانند نوع تربیت و یا عامل ژنتیک در آن دخیل باشد اینگونه افراد دارای اعتماد به نفس پایینی هستند پس می‌توانید از راهکارهای زیر برای کاهش این وابستگی کمک بگیرید:
1- همسرتان را متوجه این موضوع کنید که دخالت‌های خانواده‌اش سبب بروز اختلاف و فاصله بین شما شده است. به آرامی و با احترام با او صحبت کنید، شما یک زوج هستید پس او را متقاعد کنید؛ به او بگویید مادر و خواهرش مشاورهای خوبی هستند و شما می‌توانید از آنها راهنمایی بگیرید اما در نهایت باید با هم‌فکری یکدیگر تصمیم نهایی را بگیرید.
2- در زمان گفت‌وگو با همسرتان پیش‌داوری نکنید؛ به مواردی که اتفاق افتاده و به صورت تجربی پیش آمده اشاره کنید و روی موارد موجود اظهار نظر کنید. برای او مثال بزنید که با توصیه‌های خانواده‌اش چه نتایج تلخ و غم‌انگیزی برایتان حاصل شده است و اگر دخالت خانواده او نبود این مشکلات پیش نمی‌آمد.
3- او را متهم نکنید تنها آثار کارش را به او گوشزد کنید.
4- با همسرتان ارتباط صمیمی‌تری داشته باشید تا او شما را محرم بداند و احساس نزدیکی بیشتری با شما بکند. با او صحبت کنید تا او نیز تشویق شود حرف‌هایش را به شما بزند.
دل کندن از خانه پدری
در صورتی که همسرتان به این نتیجه رسید که وابستگی بیش از حد او برای زندگیتان مشکل‌ساز شده است و خواست در رفتار خود تجدید نظر کند باید در درجه اول با هم به یک تفاهم اولیه برسید. تفاهم را به صورت گفتاری و بعد در عمل ایجاد کنید. با موارد کوچک شروع کنید و استقلال خود را به خانواده نشان دهید. با استقلال حاصل شده رابطه شما نیز محکم‌تر خواهد شد. در واقع حالا نوبت به عمل رسیده است؛ حرف‌هایی را که با هم زده‌اید در عمل پیاده کنید. با هوشیاری برنامه‌ریزی کنید. برای مثال زمانی که یکی از اعضای خانواده همسرتان در کاری مداخله کرد بگویید: «حتما به این موضوع نیز فکر می کنیم.» به این ترتیب خانواده او نیز از شما دلگیر نخواهند شد. خانواده‌ها با دیدن خوشبختی و سعادتمندی شما شکایتی نخواهند داشت. در این حالت عزت نفس، رشد و استقلال در شما و همسرتان تثبیت می‌شود.
و درنهایت توصیه میکنم به یک درمانگر نیز مراجعه نمایید.
به امید موفقیت شما.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه اردیبهشت 10, 1394 توسط حميده
واقعا فوق العاده بود وتنام حرفاى مشاوره ى عالى رو بهم زديد وکمکم کردي
پاسخ داده شده اردیبهشت 13, 1394 توسط qasdi
خوشحالم از بازخوردتان
به امید موفقیتتان

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
سامانه پرسش و پاسخ روانشناسی سامانه پرسش و پاسخ روانشناسی سامانه پرسش و پاسخ روانشناسی گروه کاربران تلگرام وب سایت مشاورفا

3,240 سوال

3,200 پاسخ

3,829 دیدگاه

197 متخصص

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...