چگونگی کنترل خشم

315 بازدید
سوال شده دی 26, 1394 در اختلالات روانی توسط لیلا

چکونگی کنترل خشم

دختری هستم 37 ساله، مجرد، فارغ التحصیل روانشناسی و رشته حسابداری، شغلم حسابداری است، مشکلم عصبانیت خیلی خیلی خیلی شدید است، خیلی زود عصبانی می شوم و از کوره در می روم سر هرچیزی، عجول هستم، دو سال است تحت نظر روانپزشک هستم و داروهای سرترالین و لاموتریژین مصرف می کنم هر دو ماه یکبار پیش دکتر می روم اما حس می کنم تا کنون هیچ تغییری نکردم شاید طی یک دوره ای (خیلی کم) کمی خوب شده باشم ولی در مورد کنترل خشم خودم هنوز نتوانسته ام کاری انجام بدهم یعنی حتی قرصها هم کاری برای آرامشم انجام نمی دهد خیلی از این بابت ناراحتم همه خانواده ام را ناراحت می کنم وقتی عصبانی می شوم دیگر هیچ چیز و هیچ کس را نمی شناسم بارها مجبور شدم از کارم بیرون بروم همه می گویند کارت 20 است اما اخلاقت صفر است. توروخدا بگویید چه کنم، این موضوع مرا خیلی رنج می دهد تا جایی که دارم به خودم می گویم دو هفته تعطیلات عید بروم خودم را در بیمارستان روانی بستری کنم، دیگر طاقت بی مهری دیگران را ندارم همه به من می گویند خیلی آدم منفی هستم به همه چی منفی فکر می کنم بخاطر آرامش خانواده ام الان هفت ماه است که به تهران آمده ام و تنها زندگی می کنم ولی اگر هفته ای یکبار به خانه بروم باز هم گاهی دعوایمان می شود انگار نه انگار که یک هفته از خانواده ام دور بودم توروخدا بگویید چکار کنم بتوانم به خودم مسلط شود و کمتر عصبانی شوم چون وقتی عصبانی می شوم ناخودآگاه صدایم بالا می رود ولی خودم حس نمی کنم که صدایم بلند است و این را دیگران می فهمند بخدا خسته شده ام پیش روانشناس هم رفتم سه جلسه ولی روانشناس هم هیچ راه حلی پیش پایم نگذاشت خواهش می کنم متخصصین روانشناس یا آقای دکتر امیرمهرداد خسروی جوابم را بدهد.یک راه حل پیش پایم بگذارید هیچ دوستی ندارم دیگر نمی خواهم خانواده ام را هم از دست بدهم. خواهش می کنم کمکم کنید. 

1 پاسخ

پاسخ داده شده دی 27, 1394 توسط madani
با سلام

خشم يكي از هيجانات آدمي است و در بسياري از موارد به او كمك مي كند مثلاً موقعي كه فردي به حقوق شما تجاوز مي كند اين هيجان باعث ايجاد انگيزه اي براي اقدام مي شود و حال اينكه اين اقدام و يا شيوه ابراز خشم مي تواند موثر ويا غير موثر(سازگارانه و يا غير سازگارانه ) باشد.

در قدم اول بايد ديد كه موقعيت هايي كه در آنها خشمگين مي شويد واقعا خشم به جا است و يا خير. اگر خشمتان بجا است راه هاي ابراز مفيد و موثر آنرا فراگيريد و اگر خشمتان نابجاست، علل آن را بيابيد. و راهها و تكنيك هايي را براي كمتر خشمگين شدن در موارد غير ضرور كسب كرده و بكار گيريد. به هر حال مراجعه به روانشناسي كه در اين زمينه كار مي كند پيشنهاد مي گردد.

موفق باشيد

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
شماره تلفن : 09107622133-77957732
نارمك -خيابان سمنگان-كلنيك عصر اميد زندگي
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...