برخورد با رفتارهای پسر بچه

663 بازدید
سوال شده اسفند 7, 1394 در کودک و نوجوان توسط اسفندیاری
باسلام مونا هستم 30ساله مادر یک پسر2/5ساله که درشرایط بسیار حساس وخیلی سختی قرار گرفتم که عاجزانه ازشما درخواست یاری وکمک دارم .بزرگترین وحادترین مشکلی که هم اکنون باآن دست وپنجه نرم میکنم روش مناسب ومنطقی در مقابل برخوردها ورفتارهای غیر قابل کنترل پسرم میباشد.بااینکه خدا بعد از 5سال از ازدواجمون مهدی رو به ماداد وقبلش باکلی مطالعه وتحقیق برای تربیت یک فرزند صالح از انواع کتابها ومشاوره راهکار وراهنمایی خواستم،ولی اکنون مانند پدرو مادری شدیم که هیچگونه اطلاعی درمورد تربیت فرزند ندارن.چون واقعا عاجز شدیم هردوی ما درمقابل رفتارهای مهدی پسرمون.رور به روز داره بدتر میشه لجباز شده گریه رو شده بهونه گیر شده دیگه واقعا نمیدونیم درتنهایی باید چیکار کنیم در مقابل این رفتارهایش که در جمع واقعا ناراحتی ونگرانی برایمان نداشته باشیم.مهدکودک قبول نکرد بخاطر سن کمتر ازسه سال بودنش ،پارک میبریم اصلا ارتباط برقرار نمیکنه همیشه میخواد خشنونت بخرج بده در مقابل هم سن وسالهایش،درخانه بهانه گیری کلافگی وخستگی از خانه رادارد .درضمن ناگفته نماند که مادر اینجا تنها هستیم وکسی رو نداریم .ولی خیلی سعی کردم دوستی داشته باشیم که بتوانم بخاطر پسرم از تنهایی بیرون بیاد رفت وآمد کنم ولی خوب پسرم با برخوردی که در منزلشان یا با فرزندانشان داشته وی به قطع ارتباط با من کنارگیری کرده به حدی که واقعا کنار نیگیرن همه از ما .خواهش میکنم عاجزانه که راهنماییم کنید باید چیکار کنم که بتونیم پسری موفق وصالح بار بیاد این واقعا داره با این کارها به عنوان یه آرزو برام جا میفته .ممنونم از راهنماییتون ومنتظره نظرات سازنده شما هستیم .باتشکر
دارای دیدگاه اسفند 8, 1394 توسط بی نام
با سلام.لطفا موارد زیر را کنترل بفرمایید1-آیا بر یکنواختی اصرار دارد وتغییر برایش سخت است.2-آیا ظاهرا از چیزی نمی ترسد.3-  پرخاشگری دارد4-آیا با دیگران به سختی ارتباط بر قرار می کند5-آیا تماس چشمی ندارد یا کم است6-آیا با بغل کردن مشکل  دارد 7-آیا تکرارکلمات دارد؟گریه بی مورد دارد؟ترجیح می دهد که تنها باشد؟آیا چرخش اشیا در حال چرخش را دوست دارد؟8-آیا بازی های غیر عادی انجام می دهد.9-آیا بازی های تکراری دارد؟

2 پاسخ

پاسخ داده شده اسفند 20, 1394 توسط سیداحمدمرتضوی
سلام مونا عزیز

مهمترین مسئله این است که از وضعیت فرزندتون در چه شرایطی این کار را انجام می دهد ننوشتید.

2 نکته ی اساسی این است

1- اطمینان از اینکه بیماری یا آسیب های فیزیولوژی در فرزند شما وجود ندارد.

2- از نظر وجود اختلالات پایه در کودکان نیز با مراجعه به متخصص مطمئن شوید.

اگر در این دو دسته قرار نداشت باید با همراه شدن و دقت در تعامل رفتاری و عامل های به وجود آورنده ی این شرایط را مدیریت کنید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
شماره تلفن : 09121312713 , 22878323
شنبه و دوشنبه 10 صبح الی 19 خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد بعد ازپمب بنزین ، نرسیده به ظفر ،کوچه ی امانی ، پلاک 2 ، طبقه 5 واحد 9 ، مرکز مشاوره ی راه سبز
پاسخ داده شده تیر 3, 1395 توسط بهناز میرمهدوی
اگر از عدم وجود اختلات زمینه ای مطمئن هستید . بهتون توصیه میکنم در ابتدا خودتون دوست فرزند خودتون باشید. هر چه رابطه ی بین مادر و پدر و کودک بهتر و بیشتر باشد حرف شنوی کودک ببشتر است. با توجه به اینکه ذکر کردید تنها هم هستید شرایط سختتون رو درک میکنم اما با بهبود روابط و بعد از اون بادگیری روش های قانون گذاری و تنبیه و تشویق می توان کنترل خیلی خوبی رو داشت. در ابتدا و برای شروع حتما حتما روزی نیم ساعت در تایمی که آزاد هستید با پسرتون بازی رو که اون دوست داره انجام بدید. زمانی رو انتخاب کنید که مجبور نباشید وسطش بازی رو قطع کنید مثلا به غذا سر بزنید یا ... . و توجه و وقتتون کامل در اختیار پسرتون باشه.

بهناز میرمهدوی
کارشناس ارشد روانشناسی(کودک و نوجوان)
شماره تماس 09122943496
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...