حرف زدن با خود

474 بازدید
سوال شده فروردین 17, 1395 در اختلالات روانی توسط مرادی
دانش آموزی دارم که 15 سال سن دارد . و در کلاس نهم مشغول تحصیل است . در بیشتر آزمونها جزء نفرات برتر دبیرستان است . در مشاعره و زبان انگلیسی بسیلر قوی است . ریاضی را خوب می فهمد .

در هنگام درگیری ذهنی با صدای بلند با خود حرف می زند . در مترو ، اتوبوس و یا سرکلاس و در حضور معلم . وقتی با خنده اطافیان مواجه می شود تازه متوجه می شود که حتما باز هم با خود حرف می زده .

در باره خود آرام سازی - مسواک ذهن نسبت به مسائلی که ذهن او را درگیر می کند برایش توضیح داده ام و اینکه چگونه رشته افکار عمیق خود را قطع نماید و یا در مواقعی به اندازه کافی در باره مسائل خاص خود فکر کند و حرف بزند و یا افکار خود را بنویسد .

اما متاسفانه نتیجه نگرفته ایم در صورت امکان برای ارجاع و یا هر روش دیگر بنده را کمک نمایید .

1 پاسخ

پاسخ داده شده اردیبهشت 22, 1395 توسط حسینی
با سلام. دوست عزیز حرف زدن با خود برخلاف آنچه که تاکنون تصور می شد به معنی عدم تعادل روحی نیست بلکه می تواند به افزایش خود - کنترلی و کاهش رفتارهای تنشی فرد کمک کرده و فرایند تصمیم گیری را بهبود بخشد.با حرف زدن با خود برای مثال به خودمان می گوییم که باید به دویدن ادامه دهیم حتی اگر خسته باشیم و یا وقتی از رژیم غذایی استفاده می کنیم دست از خوردن برداریم حتی اگر هنوز یک تکه کیک دیگر باقی مانده باشد. تمام این پیغامها تنها در سطح افکار ما وجود دارند و اغلب به صورت ساکت میان ما و درون ما از طریق یک ارتباط فکری مبادله می شوند اما کسانی هم هستند که این مکالمات را با صدای بلند با خودشان انجام می دهند. بنابراین ار این اتفاقات در زندگی روزمره شما اختلال ایجاد نکند طبیعی است.
محققان برآورد می کنند که بیش از 95 درصد از بزرگسالان با خود حرف می زنند.‬ ‫کودکان تقریبا همیشه در هنگام بازی با خود حرف می زنند.‬ ‫بنابراین حرف زدن با خود امری کاملا طبیعی است.‬ ‫این یک نوع خاصی از ارتباطات است.‬ ‫و مزایای بسیاری در گاهگاهی حرف زدن با خود وجود دارد!‬ ‫زیرا افکار ما را از طریق حرف زدن سازماندهی می کند

موفق باشید
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...