با سلام
دلایل متعددی برای رفتار کودک شما وجود دارد. اما با ایجاد احساس امنیت برای کودکتان می توانید به خود و فرزندتان یاری برسانید.
نکاتی برای ایجاد احساس امنیت در کودک
اوقات مفیدی را با او سپری کنید.
کودکی که گرمی و نوازش و محبت بیشتری از والدینش تجربه می کند، با شرایط مختلف بهتر سازگار می شود، بنابراین به کودکتان نگاه کنید، با او صحبت کنید، به او لبخند بزنید و او را در آغوش بگیرید.
در حین انجام فعالیت های مربوط به منزل به کودک نزدیک باشید، به او توجه کنید و با او صحبت کنید. اگر مجبور به ترک اتاق هستید با آن که منتظر آمدن کودک می مانید ولی او را صدا کنید تا کودک بداند که در کنار او هستید و یا او را بغل کنید و با خود به خارج اتاق ببرید. گاهی مادر ، زمانی که کودک متوجه نیست، ناگهان به آرامی از اتاق خارج می شود که این کار بیشترباعث چسبندگی کودک به مادر می شود.
به فامیل و دوستان توصیه کنید که با لبخند و به آرامی به او نزدیک شوند و به نرمی با او صحبت کنند.
از دعوا کردن کودک و بیان احساسات منفی خودداری کنید.
به کودک در برقراری ارتباط امن با دیگران فرصت بدهید.
وقتی کودک با فرد جدیدی ملاقات می کند اجازه دهید در کنار شما بماند، مگر اینکه خود او تمایل به کنجکاوی و گشتن در اطراف اتاق داشته باشد.
اجازه دهید با وسایل شخصی اش مثل اسباب بازی، عروسک و .. را در محیط های جدید با خود ببرد زیرا به او احساس آرامش و امنیت می دهد.
زمانی که کودک مضطرب می شود واکنش نشان دهید. بی تفاوتی مادر نسبت به احساسات کودک، او را آشفته تر می کند و هرچه کودک مضطرب تر باشد بیشتر به مادر می ترسد.
رفتار مناسب را تشویق کنید.
از مراقبت بیش از اندازه خودداری کنید زیرا آنها به فرصت های بیشتری برای برقراری ارتباط و نزدیک شدن به دیگران نیاز دارند.
شاد باشید