مشاجره با همسرم به خاطر...

966 بازدید
سوال شده اردیبهشت 20, 1394 در ازدواج و طلاق توسط بی نام
حدود 13 سال است که ازدواج کردم و دختری 6 ساله دارم..همسرم 42 و خودم 35 ساله هستم..سالیان طولانی در خارج از ایران زندگی کردم و دخترم نیز در آنجا به دنیا آمده و بزرگ شده و مدت یک سال میباشد که تصمیم گرفتیم کشور ایران را برای زندگی انتخاب نماییم و این انگیزه و شرایط به درخواست اینجانب انجام شد به دلیل اینکه زمانی بس طولانی احساس میکردم همسرم خود را درگیر مسایل خاصی که اقتضای دوران مجردی میباشد کرده..اکنون حدود یک سال است که در ایران هستم در حالی که فکر میکنم از چاهی کوچک وارد چاله ای بزرگ و عمیق شدم..و آن هم بار دیگر مربوط به موارد غیر اخلاقی و خارج از عرف زندگی متاهلی د ر همسرم میباشد .ایشان دوباره در ایران هم دل مشغول های بسیاری پیدا کرده است..در گذشته تمام موارد غیر اخلاقی ایشان را بنا به گذشت زندگی و داشتن فرزندم نادیده میگرفتم ولی اکنون به صورت ناخواسته شنونده مسایلی مربوط به داشتن مکانی برای گذراندن اوقات فراغت ایشان شدم که همسرم با یکی از دوستان در میان میگذاشت. .که آرزو داشتم ای کاش در آن زمان ناشنوا بودم و سخنان ایشان را نمیشنیدم. .در آن زمان تا به امروز که شش ماه میگذرد دیگر برای خودم گذشت را لازم نمیدونم. .و روبروی همسرم ایستادم و گرچه ایشان همه موارد را حاشا ؛میکند ولی من به صحت این موضوع که خود شنوده آن بودم آگاه هستم....اکنون پس از گذشت شش ماه از شنیدن موضوع به صورت مستمر با یکدیگر مشاجره و بحث داریم در واقع دیگر احساس میکنم دیگر تحمل این مسایل را ندارم و تا امروز تنها به خاطر دخترم که عاشقانه دلبسته پدرش میباشد ایستاده ام..بارها تصمیم گرفتم به واسطه شخصی ؛مکان مورد نظر را شناسایی نماییم..ولی با خود فکر کردم که با روشن شدن این موضوع باید برای همیشه با زندگی مشترک ،خداحافظی نماییم ،باز به خاطر دخترم گذشت کردم و ایستادم..اکنون ذهن و فکر خودم را کاملا درگیر و مسموم این موضوع میدانم...و نمیتوان آن را پاک و بی دغدغه نماییم نیازمند مشاوره و راهنمایی هستم که چه تصمیمی اتقاض نماییم که درست و کاملا آگاهانه باشد..

2 پاسخ

پاسخ داده شده اردیبهشت 20, 1394 توسط سیداحمدمرتضوی

سلام بانو عزیز 

چند نکته ی مهم در مسائل شما است اول اینکه اگر بتوانید حضوری در جلسه ی مشاوره حضور پیدا کنید بسیار عالی است و تا زمانی که شما بتوانید به این تصمیم برسید نکاتی را دانش افزایی می کنم.

پس آنچه مهم است بر اساس تحلیل رفتار متقابل هر آنچه ما انجام می دهیم یا احساس است یا رفتار و یا هردو . و آنچه منبع آن است که به وجود می آورد . یا یک فکر یا یک خاطره  یا عوامل بیرونی یا عوامل درونی و آنچه باعث شکل آن می شود نیاز است اگر نیاز برآورده شود می خندم بوس می کنم . دعوت می کنم و... اما اگر نیاز بر آورده نشود . داد میزن / فحش می دهم / پرت می کنم / قهر می کنم / بهانه می گیرم و...

که این در همسر شما نیاز به تحلیل دارد.

اما مهمتر اینکه آنچه از منظر آسیب شناسی مهم است براساس اصل آسیب شناسی سه نکته ی اساسی را اگر ما بتوانیم در هر اقدام رعایت بکنیم طرح ما موفق خواهد بود هرچند که نقص هایی هم داشته باشد.
1. چه کار بکنیم که آسیب به وجود نیاید.
2. چه کار کنیم آسیب به وجود آمده را حل بکنیم.
3. اگر نمی توانیم آسیب را حل بکنیم چه کار بکنیم که زمینه ی ایجاد آسیب در آینده نشود.
و اگر این سه نکته ی کلیدی در تمام مراحل درمان مد نظر باشد اطمینان بر عدم آسیب را به ارمغان خواهد آورد.

شما باید به این نکته توجه کنید که جابه جایی مکانی ، زیارت ، تعویض منزل و... ازاین قبیل موارد تغییراتی کوتاه مدت را به دنبال دارد و در دراز مدت آسیب را عمیق تر و ریشه دار تر می کند . ما باید آسیب را شناسایی و با تحلیل لایه های زیرین را پیدا و درمان کنیم . به مانند پیاز را نگاه کنید که سرما زده است شما به ظاهر آن را محکم و سالم می بینید ولی موقعی استفاده می کنید متوجه می شوید در مغز دچار آسیب است و سبز شده و حالت تلخ مزه دارد و یا در شرایطی برعکس چند لایه ی رو آسیب دیده و آب انداخته اما لایه های زیرین بسیار مهکم وشیرین و سالم است.

در مثال دیگر هم توجه کنید شما از یک مغازه دار بیسکوبیت می خرید و یک عدد آن سالم است و عدد دیگر آن گوشه شکسته شده است . آیا این دو در ماهیت با هم فرق دارند؟ در خاصیت غذایی چطور؟ در اسم و رسم و نام چطور ؟ و در تمام شرایط دیگر یکی هستند فقط یکی دو نیم شده یا گوشه ی آن لب پر شده . ما نمی توانیم برای گوشه ی لب پر شده همه ی آن را حذف کنیم .

بر این اساس نگاه من این گونه است . امید وارم دانش من به دانش شما اضافه کند .

دانش شما اضافه شود نگاه شما تغییر می کند.

نگاه شما تغییر کرد در احساس و رفتار شما تغییر ایجاد می شود 

رفتار و عملکرد شما تغییر کرد در دیگرات ایجاد تغییر می کند بر اساس نوع رفتار و احساس تغییر یافته ی شما 

اگر در طف مقابل تغییر هم ایجاد نشود به شما آسیب وارد نمی شود.

مسئله بسیار ظریف و مهم نیاز به تحلیل و زمان دارد عجله ننمایید. در صورت تمایل در خدمتم.

سبلند و شادمان باشید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
شماره تلفن : 09121312713 , 22878323
شنبه و دوشنبه 10 صبح الی 19 خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد بعد ازپمب بنزین ، نرسیده به ظفر ،کوچه ی امانی ، پلاک 2 ، طبقه 5 واحد 9 ، مرکز مشاوره ی راه سبز
دارای دیدگاه اردیبهشت 20, 1394 توسط بی نام
با تشکر از  راهنمایی های ارزنده جنابعالی.، سعی در برقراری جلسات مشاوره به همراه همسرم با شما هستم....از دوستانی که تجربیات مشابه   در این زمینه دارند نیز درخواست کمک و راهنمایی هستم ..با تشکر از هم فکری و همیاری شما عزیزان..)
دارای دیدگاه اردیبهشت 20, 1394 توسط سیداحمدمرتضوی
شادمانیم در این لحظه از شادمانی شما افزون گشت . امید است دانش من ارزش زمان گرانبهایی که شما برایش می گذارید داشته باشد. مشتاق دیدارتون هستم.
یک نکته باب یاد آوری مسائل را در کنار متخصص حل کنید چون متخصص از منظر دانش به آن نگاه می کند نه از منظر تجربیات شخصی در صورتی که گروه همسالان و خانواده اکثرا هر کدام از دیدگاه خود مسائل را می بینند و نظر می دهند. شبزیبایتون پر ستاره

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
شماره تلفن : 09121312713 , 22878323
شنبه و دوشنبه 10 صبح الی 19 خیابان شریعتی بالاتر از میرداماد بعد ازپمب بنزین ، نرسیده به ظفر ،کوچه ی امانی ، پلاک 2 ، طبقه 5 واحد 9 ، مرکز مشاوره ی راه سبز
پاسخ داده شده اردیبهشت 20, 1394 توسط qasdi
باسلام .
دوست عزیزدلایل اصلی مسائل غیراخلاقی در مردان :
1. از بین رفتن عشق و علاقه :

2. عدم جذابیت همسر:

3. سهل انگاری زنان:

4. اخلاق و رفتار غیر قابل تحمل همسر:

5. بوالهوسی و هوسرانی:
این یک حقیقت غیرقابل انکار است که مردان هوسران توانایی " نه " گفتن در روابط جنسی را ندارند.
6. عقده های جنسی:
بعضی مردان مایلند بدانند که چقدر از لحاظ جنسی برای دیگر زنان جالبند و در روابط طولانی این سوال پیش می آید که آیا هنوز در بازار خریداری دارند یا خیر که یافتن این پرسش ممکن است آنها را برای رسیدن به اهداف غیر مشروعشان سوق دهد.
7. بی خطر شمردن خیانت:

8. زیاده خواهی

9. عدم رغبت همسر به داشتن روابط جنسی
بنابراین چنانچه مشکلی در روابط وجود دارد باید با دید باز به انها نگریست و با اندیشه و تدبیر سعی در حل آنها نمود.

راهکارهای حل مشکل:
1-در مقابل شوهر خود واکنش نشان نداده و به روی خود نیاورید ، چون ممکن است برخورد تند شما باعث شود مشکل حاد شده و پیچیده شود و یک تلنگری برای درگیری و شدت یافتن اختلاف و خدای نکرده موجب از هم پاشیدن کانون خانواده شود ، در این صورت بزرگترین ضربه را فرزندان خواهند خورد . توجه داشته باشید که بیشتر بزهکاریهای جامعه از فرزندان طلاق است .
2-به صورت غیر محسوس او را کنترل کنید . مثلا هنگام خروج از خانه از او سوال کنید کی می آیید ؟ یا بگویید اگر توانستید یک کمی زودتر بیایید باهم برویم بیرون بچه ها در خانه دلتنگ می شوند همیشه که کار نمی شود باید به ما هم برسید.
3- با شوهرتان صحبت بکنید و باهم قرار بگذارید آخر هفته یا وسط هفته همراه فرزندتان بیرون بروید. برای بیرون رفتن از خانه همراه فرزند بیشتر رغبت نشان دهید.
4- با راهکارهای مختلف و با پوشیدن لباس های زیبا و جذاب توجهش را به خود جلب کنید. متأسفانه خیلی از خانم ها لباس های زیبای خود را فقط در مجالس جشن و عروسی می پوشند و در خانه از لباس های عادی استفاده می کنند و این یکی از عوامل عدم توجه مرد به همسر و بروز مشکلات دیگر می شود.
5- در مورد مسایل جنسی بیشتر رغبت نشان دهید تا حدی که بتوانید ایشان را به این مسایل سوق داده و ارضا کنید_ و تا وقتی کسی سیر است میل به غذا ندارد ! _ پس تا می توانید گرسنه از خانه بیرون نفرستید. توجه داشته باشید که علت بیشتر اختلافات خانوادگی ناشی از عدم ارضای مسایل جنسی است!
6- زندگی داخلی و رفتار و اخلاق خود و نیز اوضاع عمومی منزل را به دقت بررسی کنید و ببینید چه علتی باعث شده که شوهرتان از خانه که محل آسایش و امنیت کانون گرم و محبت است ، بیزار شده است؟ مانند یک قاضی با انصاف آن را کشف کنید. شاید علت آن رفتار ها و اخلاق خود شما باشد! شاید در منزل به آرایش و لباس خود توجهی ندارید! شاید غذای لذیذ و دلخواه او را برایش تهیه نمی کنید ! چنین عیبهایی است که مرد را به خانه و زندگی بی علاقه می کند به طوری که برای فراموش کردن عقده های روانی خود به دنبال ولگردی و کارهای دیگر می رود.
7- این عوامل را بررسی کرده و برطرف کنید و خانه را به صورت دلخواه او درآورید، در این صورت می توانید به موفقیت خود امیدوار باشید و مرد را کم کم به خانه و زندگی علاقمند کنید. در نتیجه خواه ناخواه مجذوب خوش اخلاقی و مهربانی شما می شود و از کارهای خود دست بر می دارد.
8- خداوند در وجود زنها یک قدرتی قرار داده است که می توانند شوهر خود را موحد و یا ملحد بار بیاورد . پس شما این قدرت را دارید که اخلاق و رفتار شوهرتان را درست کرده و به زندگی دلگرم کنید.

موفق باشید.

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
دارای دیدگاه اردیبهشت 20, 1394 توسط ده باشیان
بسیارعالی

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
دارای دیدگاه اردیبهشت 20, 1394 توسط مرد خسیس
خیلی ممنون از راهنمایی شما اما اگر مردی مشکل همسر این خانم را داشت و علاوه بر این خسیس هم بود چ میشه کرد؟
دارای دیدگاه اردیبهشت 20, 1394 توسط qasdi
باسلام مجدد
افراد خسیس در ابراز احساسات ناتوان هستند. در مقابل این ناتوانی، لجبازی و بی‌اعتنایی نکنیم اما طوری رفتار کنیم که طرف مقابل هم با کمی کم‌اعتنایی ما روبه‌رو شود. با کمی تغییر در رفتارهای گذشته خود می‌توانیم به راحتی تغییراتی در رفتار همسرمان ایجاد کنیم.
- اگر فرزندمان از رفتار همسرمان رنجید، مقابله به مثل را به او یاد ندهیم. فقط به فرزندمان توضیح بدهیم که این عقیده پدر یا مادر توست و باید به عقیده آنها احترام بگذاری. فقط دفعه بعد طوری رفتار کن که با سرزنش او روبه‌رو نشوی.
- افراد خسیس با وجودی که ممکن است سلیقه خوبی داشته باشند اما برای خرید هر چیزی، ابتدا به مبلغ آن توجه می‌کنند؛ بنابراین به جای دلخورشدن یا مسخره‌کردن همسرمان از او تشکر کنیم. همین که او هزینه‌ای را بابت خرید چیزی پرداخت کرده، کافی است. تشکر ما نوعی تشویق برای تکرار این رفتارهای مثبت و از بین رفتن برخی مشکلات رفتاری همسرمان است.
- برای تقسیم دخل و خرج منزل، همفکری کنیم تا به تدریج تغییراتی در شرایط ایجاد شود.
- با دوستان و آشنایان قطع رابطه نکنیم؛ این راه چاره نیست. با حفظ تعادل در رفت و آمدها این مشکل به تدریج برطرف خواهد شد.
- از روانپزشک، روان‌شناس يا مشاور کمک بگیریم.

بااحترام

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
تلفن : 88277643-4
بزرگراه جلال بعداز پل گیشا روبروی شعبه بانک کشاورزی پلاک 135 واحد 3 طبقه 2 دوشنبه ها
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

...