ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت

من هم همین‌طور!

من هم همین‌طور!

ماجرای دنباله‌دار اختلافات و بگو‌مگوهای زناشویی خیلی قبل‌تر از تشکیل زندگی مشترک آغاز می‌شود. از زمانی که دختر و پسر به صورت جدی به ازدواج و خصوصیات همسر آینده‌شان فکر می‌کنند.

همسر دلخواه من؛
 - شریک زندگی من باید مثل من فکر کند. علایق ما در همه زمینه‌ها باید شبیه به هم باشد.

- همسر آینده‌ی من باید قبل از هر چیز به تامین نیازهای مالی خانواده‌اش فکر کند، درست مثل پدرم.

- همسر آینده من باید اجتماعی و اهل رفت و آمد باشد، چون ما خانواده شلوغ و پر رفت و آمدی هستیم.

این‌ها چند نمونه از بیانیه‌های قبل از ازدواج است! اغلب دختر و پسرهایی که در آستانه ازدواج هستند، مهم‌ترین دغدغه زندگی‌شان انتخاب یک همسر ایده‌آل و مطابق با معیارهای‌شان است. مسلما همه ترجیح می‌دهند با کسی ازدواج کنند که بیشترین شباهت را به آنها داشته باشد، اما...
 
شباهت تا کجا؟
-من رنگ آبی را دوست دارم، شما چطور؟

-من عاشق مسافرت هستم، شما چطور؟

-من یک آدم برون‌گرا هستم، احساساتم را به راحتی بیان می‌کنم و وقتی خوشحال یا ناراحت هستم همه متوجه می‌شوند. شما چطور؟

-من با کار کردن خانم‌ها خارج از منزل مخالفم، شما چطور؟

-من با زندگی در یک خانه مشترک با خانواده همسر مخالفم، شما چطور؟

-من معتقدم بی‌پولی بزرگترین معضل زندگی است، شما چطور؟

مسلما کسی که این سوالات را مطرح می‌کند، ترجیح می‌دهد پاسخ تمام این سوالات عبارت «من هم همین‌طور» باشد! اما واقعیت چیز دیگری است. مطمئنا دو نفر که از دو خانواده با فرهنگ و آداب و رسوم و اعتقادات متفاوت آمده‌اند، در بسیاری موارد با هم اختلاف سلیقه دارند و انتظار بی‌جایی است که بخواهیم همسر آینده‌مان دقیقا شبیه ما باشد، مانند ما بیندیشد، مانند ما عمل کند و هیچ‌گاه میان ما اختلاف‌نظری بوجود نیاید، اما بایستی در انتخاب خود نهایت دقت را داشته باشیم که اختلاف‌نظر و سلایق ما و همسرمان بر سر مسایل مهم و تعیین‌کننده زندگی نباشد.

برای بررسی خصوصیات رفتاری و اخلاقی همسر آینده‌تان بد نیست درباره آداب و رسوم خانوادگیش بپرسید. نوع نگاه او به زندگی و اولویت‌هایش را با خود و خانواده‌تان مقایسه کنید. اگر در خانواده‌ای مذهبی زندگی می‌کنید قبل از هر چیز به سراغ اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی فرد مورد نظرتان بروید

تفاوت‌ها و اختلافات مشکل‌ساز
شاید یک فرد درون‌گرا با فردی برون‌گرا کنار بیاید و به مرور زمان حتی رفتارهای یکدیگر را تعدیل کنند، ازدواج یک فرد خونسرد و آرام با کسی که درست نقطه مقابل او و بسیار عجول و نا‌آرام است، اگرچه همراه با مشکلات، اما امکان‌پذیر است، اما مسلما ازدواج فردی که اعتقادات مذهبی محکمی دارد، با کسی که به کلی با مسائل دینی و مذهبی بیگانه است، ازدواجی محکوم به شکست خواهد بود، همین‌طور است ازدواج دو نفر از دو خانواده با فرهنگ و آداب و رسومی کاملا متفاوت. جهان بینی هر فرد و نوع نگاه او به زندگی، اعتقادات، باورها و افکار هر فرد بایدها و نبایدها و خط قرمزها مواردی است که نمی‌توان به سادگی از کنار آنها گذشت.
 


چه باید کرد؟
-باورها و اعتقادات هر فرد سالها همراه او بوده و شخصیت او بر پایه همین اعتقادات شکل گرفته و دست برداشتن از آنها برای او کار بسیار دشواری است. پس کسی را انتخاب کنید که اعتقاداتش به شما نزدیک باشد.

-هرگز با این تصور که «می‌توانم او را تغییر دهم» فردی را که افکار و رفتارش با ایده‌آل‌های شما تفاوت زیادی دارد انتخاب نکنید.

اختلافات فرهنگی، مذهبی، اقتصادی و.. تفاوت‌های بنیادینی است که قطعا در زندگی مشترک موجب بروز مشکلات و مسائل بغرنج و لاینحلی خواهد شد.

شاید بهتر است در جلسات خواستگاری و آشنایی سوالات مهم‌تر از اینکه چه رنگی را می‌پسندی؟ و طرفدار تیم آبی هستی یا قرمز؟ یا بازیگر مورد علاقه‌ات کیست؟ و....  مطرح نمود و به دنبال تفاوت‌ها و اختلاف‌نظرهای چالش‌برانگیز بود.

برای بررسی خصوصیات رفتاری و اخلاقی همسر آینده‌تان بد نیست درباره آداب و رسوم خانوادگیش بپرسید. نوع نگاه او به زندگی و اولویت‌هایش را با خود و خانواده‌تان مقایسه کنید. اگر در خانواده‌ای مذهبی زندگی می‌کنید قبل از هر چیز به سراغ اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی فرد مورد نظرتان بروید.

اگر در خانواده‌ای سنتی و پای‌بند به آداب و رسوم قدیمی بزرگ شده‌اید، فردی را انتخاب کنید که به سنت‌ها و آداب و رسوم خانواده شما احترام بگذارد. مسلما فردی که سودای رها شدن از گذشته و فراموش کردن آداب و رسوم پیشینیانش را دارد و به اصطلاح به دنبال یک زندگی مدرن و مقتضیات آن است، انتخاب مناسبی به نظر نمی‌رسد.

اگر مسائل مادی و اقتصادی جز اولین اولویت‌های شما در زندگی محسوب می‌شود، اگر در خانواده‌ای بزرگ شده‌اید که همیشه در رفاه بوده‌اید و همه خواسته‌هایتان بی‌چون و چرا برآورده شده، بهتر است فردی را انتخاب کنید که وضعیت اقتصادی با‌ثبات و مناسبی داشته باشد و شیوه زندگی‌اش شبیه خودتان باشد.

و در آخر؛
فراموش نکنید که صحبت یک عمر زندگی است و اولین و مهم‌ترین دلیل ازدواج رسیدن به آرامش و کمال است و این آرامش و کمال دست نخواهد داد مگر اینکه شباهت‌های شما و همسرتان بیش از تفاوت‌هایتان باشد.

توسط : مشاورفا  در تاریخ : 3-01-1394, 20:44   بازدیدها : 1272   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .