ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت
» » » والدین باید به تکالیفشان عمل کنید

والدین باید به تکالیفشان عمل کنید



 
یکی از ارزشمندترین هدیه‌هایی که والدین می‌توانند به فرزندان خود بدهند فراهم کردن مقدمات آموزش خوب و مناسب است. خانه محلی است که پدرومادر مسئول و مدیر آن هستند. مدیر خانه وظیفه مهیا کردن مایحتاج فرزندان، تأمین وسایل آموزشی، حمایت از کودکان و به اجرا درآوردن نظم و مقررات را برعهده دارد. در وهله اول والدین نیازهای اساسی کودک مثل خوراک، پوشاک، امنیت و محبت را تأمین می‌کنند، اما وقتی او به سن مدرسه رسید پدرو مادر وظایف سنگین تری خواهند داشت و گستره مسئولیت آنان بیشتر می‌شود.
 
 
● نگرش:

اگر شما نگرش مثبتی نسبت به مدرسه داشته باشید فرزند شما نیز همین گونه خواهد بود. اگر شما با معلم یا مسئولان مدرسه مرتبط هستید مراقب صحبت‌های خود درباره آنها در برابر فرزندتان باشید. هرچه شما بگویید و هر نظری که داشته باشید کودک شما به دقت به آنها گوش داده، به خاطر می‌سپرد و در مدرسه از خود عکس‌العمل نشان خواهد داد.
 
 
● حمایت:

کودک شما نمی‌تواند به تنهایی از پس مسائل خود برآید. وقتی او مشغول انجام وظایف خود است و احساس می‌کند که به تنهایی از عهده آنها برنمی آید به اولین نفری که رجوع خواهد کرد، شما هستید. در این زمان با تمام قدرت از او حمایت کنید.
 
 
● مقررات:

برای موفق شدن در آموزش کودک، شما نیازمند برقراری نظم و مقررات هستید. این مقررات شامل مسئولیت‌های فرزندتان در کنار انجام فعالیت‌های سودمند و جالب (مثل ورزش و بازی‌های فکری) است. استقامت در برقراری نظم و مقررات: صبر و استقامت در مدیریت خانه کلید موفقیت است. وقتی می‌خواهید مقرراتی را اعمال کنید خوب در مورد آن فکر کرده و وقتی آن را شروع کردید ادامه دهید. قاطع و در عین حال مهربان باشید، اما تحت تأثیر شگردهای اقناع کننده فرزند خود قرار نگیرید. بچه‌ها مرتباً قدرت بزرگترها را محک می‌زنند. انتظار نداشته باشید راهکارهای شما بزودی جواب دهند.
 

● پاداش‌ها و نتایج:

پاداش‌های ارزشمند و مفید باعث افزایش انگیزه در انجام مسئولیت‌ها می‌شود. این پاداش‌ها لزوما به شکل مادی نیستند. جایزه فرزندتان می‌تواند پیک نیک خانوادگی، کلمات محبت‌آمیز و غرورآفرین و یا اجازه انجام ندادن برخی مسئولیت‌هایش باشد. اگر فرزندتان خطایی مرتکب شد متناسب با خطا و بموقع او را تنبیه کنید. البته بعد از تنبیه او را ببخشید.
 
 
● با فرزندتان ارتباط برقرار کنید:

با کودکتان صحبت کنید. با او بی‌تکلف و خودمانی باشید. جلوتر از او صحبت نکنید حتی اگر می‌دانید در مدرسه چه اتفاقی افتاده بگذارید خودش تعریف کند. اگر اتفاق ناراحت کننده‌ای است با او همدردی کنید و دلداریش بدهید اما غم او را با ناراحتی خود بیشتر نکنید.
 
 
● با معلم فرزندتان در ارتباط باشید:

برنامه درسی فرزندتان را روزانه کنترل کنید. از این طریق می‌توانید با معلم مدرسه ارتباط بگیرید. تکالیف عقب‌افتاده: اگر فرزند شما به عللی مانند بیماری چند روز به مدرسه نرفته است، برای جبران عقب افتادگی احتیاج به کمک بیشتر شما و احیاناً معلمش خواهد داشت.
 
توسط : مشاورفا  در تاریخ : 18-01-1394, 23:49   بازدیدها : 949   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .