ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت
» » » "مردهای ایرادگیر، زن های افسرده

"مردهای ایرادگیر، زن های افسرده

انس ان ها همیشه دوست دارند در چشم دیگران بهترین باشند و پیوسته در تلاشند تا در این مورد موفقشوند. زن و مرد چون فکر می کنند برای هم بهترین اند با هم ازدواج می کنند و بعد از ازدواج نیز در تلاشند تا این تفکر را حفظ کنند. از آنجا که دو فکر و شخصیت متفاوت و از دو جنس مختلف امکان ندارد اختلاف سلیقه نداشته باشند، مدتی که از زندگی زناشویی می گذرد، زن و مرد تازه به اختلاف سلیقه هایی که با هم دارند، پی می برند. تا اینجا همه چیز طبیعی است و برای همه زوج ها پیش می آید، اما بعضی از زوج ها می توانند از پس این اختلاف سلیقه ها بر بیایند و بعضی ها نه. در این میان بعضی مردها شخصیت بدبین و ایرادگیری دارند که می خواهیم به بررسی تاثیر رفتار آنها روی همسران شان بپردازیم و ببینیم وقتی مرد ایرادگیر باشد، در زن چه تاثیری می گذارد.
 
مردهای ایرادگیر معمولا در حال ایراد گرفتن هستند و تمام مشکلات زندگی را به همسرشان ربط می دهند. آنها نقاط مثبت همسر خود را نمی بینند یا نادیده می گیرند و دایم نقاط ضعف او را به رخش می کشند. این مردها وقتی بندرت به همسران شان محبت می کنند، آن را لطف به حساب می آورند و سر همسرشان منت می گذارند. در مقاطعی از زندگی، ممکن است مرد به دلیل بروز مشکلی، ایرادگیر شود اما وقتی مشکل ریشه یابی و حل شود، این ایرادگیری نیز باید تمام شود. در واقع گاهی نارضایتی های مقطعی باعث ایرادگیری های مقطعی می شود. اما مردهایی که کلا شخصیت ایرادگیر دارند، طوری نشان می دهند که انگار از زندگی زناشویی شان راضی نیستند اما وقتی از آنها می پرسی، ابراز رضایت می کنند. این شخصیت ها به ایراد گرفتن و ندیدن خوبی ها عادت کرده اند و فکر می کنند اگر از همسرشان تعریف کنند، دیگر خوب عمل نمی کند و رفتارش بد می شود. این افراد یاد گرفته اند که همیشه غر بزنند، ایراد بگیرند و نقاط ضعف خود را پشت نقاط ضعف دیگران پنهان کنند.
 
● تاثیر مردهای ایرادگیر بر همسران شان
 
زنانی که با همسران ایرادگیر مواجه می شوند، معمولا دو نوع برخورد از خود نشان می دهند: دسته ای از آنها در برابر این ایراد گرفتن ها عکس العمل تند نشان می دهند یا مقابله به مثل می کنند که معمولا با دعواهای زناشویی همراه است و گاهی برای مدت طولانی قهر می کنند که ممکن است به جدایی ختم شود. دسته ای دیگر، وقتی با ایرادگیری های همسرشان مواجه می شوند، سعی می کنند ایرادهای خود را برطرف کنند اما هیچ وقت نمی توانند برای همسرشان کامل شوند، چون هیچ کس کامل نیست. پس بعد از مدتی همه تلاش ها را بی نتیجه می بینند و زیر بار ایرادگیری های همسرشان روحیه خود را می بازند.
 
بسیاری از این زن ها اعتماد به نفس شان را از دست می دهند و دچار افسردگی های مزمن می شوند. این زن ها یک عصبانیت نهفته همیشگی از همسرشان دارند که به طور مستقیم در روابط زناشویی شان تاثیر منفی دارد. وقتی کسی دایم در حال شمردن نقاط ضعف شما باشد و از همه چیز شما ایراد بگیرد و وقتی شما همه تلاش تان را انجام دهید تا همه چیز درست و سر جای خود باشد اما باز هم با ایرادگیری مواجه شوید، انگیزه خود را برای زندگی از دست می دهید. مردهای ایرادگیر جلو پیشرفت همسران شان را می گیرند، چه از لحاظ روحی و اخلاقی و چه از لحاظ مادی و جسمی، چون هیچ پیشرفتی بدون تشویق حاصل نمی شود و همان طور که گفتیم، زن ها اعتماد به نفس کمی دارند و انگیزه پیشرفت در آنها از بین می رود. احساس می کنند کسی را ندارند که به خاطر او پیشرفت کنند و حتی خود را فراموش می کنند و امید به زندگی در آنها کاهش می یابد. این زن ها مادران خوبی نیز نخواهند شد، چون با این همه مشکل روحی و عدم رضایتی که از زندگی زناشویی خود دارند، نمی توانند راحت و درست به وظایف مادری خود عمل کنند.
 
● سخنی با مردهای ایرادگیر
 
خوشبختی در زندگی زناشویی یک امر دوطرفه است؛ یعنی اگر یکی از زن و شوهر احساس خوشبختی نکند، آن دیگری نیز نمی تواند خوشبخت باشد. نیمی از خوشبختی، ایجاد این احساس در همسرتان است. اگر نتوانید به همسرتان در زندگی آرامش بدهید و از روح و جسم او محافظت کنید، نتوانسته اید به وظایف شوهر بودن خود عمل کنید. علاوه بر اینکه خوشبختی را با این رفتار از همسرتان و خودتان دریغ می کنید؛ بلکه به او ضربه هم می زنید. وقتی همسر شما در برابر ایرادگیری های شما سکوت می کند، دلیلش این نیست که ناراحت نمی شود. شاید دوست ندارد درگیر جر و بحث های تکراری و بی نتیجه شود. پس سکوت همسرتان را پای رضایت او نگذارید.
 
بدون اینکه منتظر اعتراض باشید، خود را ارزیابی کنید و قبل از اینکه ایرادها و نقاط ضعف همسرتان را ببینید، ایرادهای خود را بشمارید تا ببینید کامل نیستید و شما نیز فهرستی از ایرادها دارید که می شود هر روز آنها را تکرار کرد و بهانه گرفت. همسر شما نباید آن طوری باشد که شما می خواهید. شما باید او را همان طور که هست، بپذیرید و البته می توانید هر دو در تغییر برخی رفتارها که به نظرتان خوب نیست، تلاش کنید؛ اما نباید همدیگر را آزار دهید. اگر همسرتان ایرادی دارد که شما نمی توانید آن را بپذیرید با آرامش و مهربانی و حفظ احترام با او حرف بزنید و برایش دلیل بیاورید. اگر قانع نشد، از او خواهش کنید که ایرادش را برطرف کند، نه اینکه با پرخاش و تحقیر بخواهید از او ایراد بگیرید و دایم تکرار کنید. یک فهرست هم از نقاط مثبت همسرتان تهیه کنید و هر روز بخوانید و کامل کنید. ببینید که همسرتان فقط دارای نقاط منفی نیست و چه بسا نقاط مثبت او بیشتر باشد.
توسط : مشاورفا  در تاریخ : 30-01-1394, 23:47   بازدیدها : 674   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .