ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت
» » » تعمیر روابط زناشویی

تعمیر روابط زناشویی

اگر مشغول این فکر هستید که چرا تسلیم ازدواج شدید لازم است یک بار دیگر به اول داستان برگردید. اگرهمسرتان برای تان غریبه است تنها به این علت است که شما اجازه داده اید این اتفاق بیفتد پس به جای فرار کردن از زندگی زناشویی و همسرتان کاری کنید که به خاطر آورید چرا در گذشته این فرد را ......
 

ممکن است شما با شریک زندگی تان در یک خانه زندگی کنید و چندین سال با همسرتان در زیر یک سقف اوقات بگذرانید اما به ندرت همدیگر را بشناسید. در برخی از ازدواجها مردم به محض داشتن فرزند، گرفتن مسئولیتهای جدید و زیاد کاری، بزرگ شدن فرزندان و ... از هم دور می شوند و دچار روز مرگی شده و ارتباطی را که باید با هم داشته باشند ، از دست می دهند. این اختلال در ارتباط به صورت گفتگو های سطحی و سرسری و گاهی جلوگیری و پرهیز از ارتباط جنسی، فقدان پیوندهای عاطفی واقعی و نداشتن احساس همبستگی شدید و .. خود را نشان می دهد.

اگر شما زن و شوهری هستید که به طرق مختلف احساس می کنید از هم بیگانه و غریبه هستید اقداماتی که در ادامه پیشنهاد می شود را انجام دهید تا ارتباطتان بهبود یابد ولی ابتدا باید بپذیرید و آگاهی پیدا کنید که مشکلی هست تا سپس برای درمانش اقدام کنید:
 
پذیرش و فهم
 
آیا نسبت به همسرتان دچار کج خیالی و افکار منفی و باطل شده اید؟ البته احساس بدبینی و سوظن نسبت به همسر شاید در ظاهر وقتی ابراز نشود مشکلی نداشته باشد اما شروع همین افکار باطل می تواند شیب قهقرایی به سمت مشکلات دیگر ایجاد کند. وقتی شما همسرتان را با دید منفی در ذهن تصویر سازی می کنید در حقیقت گام به گام به غریبه تر شدن از همه گام برمی دارید. پس وقتش رسیده است که جلوی این دست افکار را بگیرید و تفکرات خود را به لحاظ ذهنی ارزشیابی کنید و فورا برای تعدیل و تنظیم آنها اقدام کنید.
 
بازبینی خود
 
آیا موقعیتها و افراد دیگری هستند که بیش از همسرتان برایتان مهم باشند و در اولویت قرار داشته باشند؟ مثلا ایا دوستانی دارید که گردش و وقت گذرانی با انها را بر بودن در کنار همسرتان ترجیح دهید؟ اگراین طور است پس وقت ایجاد تغییر در روند زندگی تان رسیده است.
اگر می خواهید شما نیز در خیل خانواده های کارآمد و خوشبخت قرار گرفته و احساس مطلوب و خوشایندی نسبت به یکدیگر داشته باید به مثابه یک خانواده خوشبخت احساسات خود را نسبت به یکدیگر و به طور کاملا آشکار و صریح ابراز کنید
 
چگونه روابط زناشویی مان را تعمیر کنیم؟
 
از خودتان یک آزمون واقعی به عمل آورید و ببینید تا چه حد از ازدواج تان راضی هستید؟ آیا از اینکه این مرد یا این زن را به همسری برگزیده اید احساس آرامش می کنید یا همواره آرزو داشتید که ای کاش فرصت جبران وجود داشت؟ اگر مشغول این فکر هستید که چرا تسلیم ازدواج شدید لازم است یک بار دیگر به اول داستان برگردید. اگر همسرتان برای تان غریبه است تنها به این علت است که شما اجازه داده اید این اتفاق بیفتد پس به جای فرار کردن از زندگی زناشویی و همسرتان کاری کنید که به خاطر آورید چرا در گذشته این فرد را به همسری برگزیدید؟ هیجانات روزهای اول را به خاطر آورید. مسلما هر چه از عمر روابط می گذرد از بار هیجانی آن کاسته شده و بیشتر جنبه منطقی به خود می گیرد که البته امتیاز آن این است که این علایق منطقی از عمر و دوام بیشتری برخوردار است بر خلاف هیجانات که بسیار کم دوام و زودگذر است.

به خاطر داشته باشید که روزها و ایام باشکوه و درخشان همیشه بهتر از آنچه در واقعیت هستند در ذهن افراد نقش می بندند و متصور می شوند پس دنبال راهی باشید که نسبت به همسرتان احساس مطلوب و خوشایندی داشته باشید نه اینکه به دنبال یافتن این احساس مطلوب در جای دیگری باشید.
 
اگر می خواهید شما نیز در خیل خانواده های کارآمد و خوشبخت قرار گرفته و احساس مطلوب و خوشایندی نسبت به یکدیگر داشته باید به مثابه یک خانواده خوشبخت احساسات خود را نسبت به یکدیگر و به طور کاملا آشکار و صریح ابراز کنید. قطع نظر از اینکه موقعیت و مشکل ایجاد شده سهل است یا آسان است تعهدات خود را نسبت به یکدیگر به روشنی بیان کنید. افزون بر آن در ابراز محبت کلامی و غیر کلامی و تمجید و ستایش از یکدیگر بسیار سخاوتمند باشید.در ضمن نه فقط محبت و تعهد خود را نسبت به یکدیگر ابراز کنید بلکه کمیت و کیفیت بحثها و گفتگوهایتان با یکدیگر را هم مطلوب تر کنید. یعنی ضمن حفظ حرمتهای یکدیگر، بدانید چه چیز را در چه زمانی ادا کنید و از صحبت کردن با یکدیگر در مورد موضوعهای مختلف لذت ببرید.
 
شما در برخورد با همسرتان طوری باید رفتار کنید که به واقع از مصاحبت با یکدیگر لذت ببرید و از دوری هم رنج بکشید. از اینکه جزیی از این خانواده هستید اساس غرور کرده و همیشه درباره همسرتان با افتخار سخن بگویید. این همبستگی ارزشمند به خصوص هنگامی که خانواده با بحرانی مواجه می شود از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا در مواقع بحرانی بیش از هر زمان دیگری به کمک یکدیگر نیازمند و محتاج خواهید بود.
توسط : مشاورفا  در تاریخ : 6-02-1394, 19:53   بازدیدها : 931   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .