ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت
» » » مادر و خواهری داغ تر از آش

مادر و خواهری داغ تر از آش

با ورود شخص جدید (عروس) به خانواده مشکلات جدیدی نیز وارد خانواده گردد چرا که از دیر باز در جامعه ایرانی روابط میان عروس و مادر و خواهر شوهر روابط گرم و ایده آلی نبوده است تا جایی که این مسئله تبدیل به یک سنت فکری در میان دختران جامعه ما گردیده..
اغلب خانواده ها زمانی که پسرشان تصمیم به ازدواج میگیرد بسیار خوشحال میشوند و این یکی از آرزوهای بزرگ هر خانواده ایست که فرزندشان سرو سامان گرفته و زندگی مستقل خود را آغاز نماید.
ممکن است با ورود شخص جدید (عروس) به خانواده مشکلات جدیدی نیز وارد خانواده گردد چرا که از دیر باز در جامعه ایرانی روابط میان عروس و مادر و خواهر شوهر روابط گرم و ایده آلی نبوده است تا جایی که این مسئله تبدیل به یک سنت فکری در میان دختران جامعه ما گردیده و حتی دخترانی که هنوز ازدواج نکرده اند دارای یک دید منفی به خانواده همسر آینده خود هستند. شاید یکی از بزرگترین مشکلات ما آدمها این باشد که قبل از اینکه در مورد مسئله ای مطمئن باشیم در مورد آن قضاوت میکنیم .مادر و خواهر مرد با ورود عروس جدید به او به چشم یک رقیب نگاه میکنند که محبت پسرشان را ربوده و عروس خانواده نیز به مادر و خواهر همسرش به چشم افرادی نگاه میکند که قصد دارند زندگی او را دچار تشنج و مشکل کرده و همسرش را علیه او بشورانند. در این میان شاید کسی که بیشترین ضربه را از این تیرگی روابط می بیند پسر جوانی است که با تشکیل خانواده قصد رسیدن به آرامش را داشته ولی به جای آرامش وارد معرکه ای از جنجال و آشوب گشته است، مسئله ای که شاید هیچ کدام از طرفین به آن راضی نباشند. شاید بتوان گفت بزرگترین عامل بروز این اختلافات نبود یک نگاه دوستانه و صمیمی میان خانواده همسر و عروس جدید باشد. زمانی که شما از دست یکی از دوستان صمیمی خود دلخور و دلگیر میشوید به دلیل نگاه دوستانه ای که نسبت به او دارید به راحتی گذشت میکنید، ولی در روابط میان عروس و خانواده شوهر به دلیل فقدان همین نگاه سالم دیگر جایی برای گذشت کردن باقی نخواهد ماند.
شاید بتوان با توجه به چند نکته ساده و کوچک فضایی را ایجاد کرد که در آن نه عروس خانواده آزرده گردد و نه مادر و خواهر همسر دلگیر. و در این حالت است که آنها می‌توانند در یک خانواده و در کنار یکدیگر زندگی راحتتر و دلنشین تری را داشته باشند.
 
توصیه هایی به عروس های جوان
- سعی کنید در گام نخست بدون هیچ چشم داشت و توقعی به خانواده همسر خود خوبی نمایید، زیرا در این صورت اگر از جانب خانواده همسرتان بازخوردی ندیدید دچار یاس و سرخوردگی نمی شوید.
- ظرفیت خود را بالا ببرید، بزرگواری و بخشش را سر لوحه زندگی خود قرار دهید و همیشه برخوردی محترمانه داشته باشید.
- سعی کنید از اتفاقات بد کوچک فاجعه سازی نکرده و به آن شاخ و برگ ندهید، تمرکز خود را از آن اتفاقات بردارید و به موارد خوشایند بیندیشید.
-سعی کنید همانطور که به خانواده خودتان به چشم حامی و راهنما نگاه میکنید، خانواده همسرتان را نیز به همان نسبت دلسوز خود بدانید.
 - هیچ گاه نکات منفی خانواده همسرتان را با او در میان نگذارید و اگر زمانی مسئله ای شما را به شدت آزرد و نکته ای را به همسرتان گوش زد کردید حتما در کنار آن از نکات مثبت و خوبی های آنها نیز یاد کنید تا باعث موضع گیری همسرتان نگردد.
- در صورت بروز مشکل میان شما و مادر یا خواهر همسرتان، در فضای آرام و به دور از تشنج در مورد آن با یکدیگر صحبت کنید و احساساتتان را با آنها در میان بگذارید شاید مشکلی که شما را در این حد آزرده است یک سوء تفاهم ساده باشد.
- هیچ گاه فکر مقابله به مثل و انتقام را در سر خود نپرورانید و جواب بدی را با بدی ندهید زیرا در این صورت تفاوتی میان شما و آنها وجود ندارد .
- طوری رفتار کنید که مادر و خواهر همسرتان مطمئن شوند هنوز در قلب همسرتان دارای جایگاه ویژه هستند و پسر و برادرشان هنوز عاشقانه آنها را دوست دارد.
این باور رادر ذهن خود بپرورانید که پسرتان وارد یک زندگی مستقل شده است و زندگیش دارای مرزها و حدودی است پس به این مرزها احترام بگذارید و وارد حریم آنها نشوید
توصیه هایی به مادرو خواهر شوهرهای عزیز
- هیچ گاه مشکلاتی را که با عروستان دارید با پسرتان در میان نگذارید و او را بر علیه همسرش تحریک نکنید و تمام تلاشتان را بکنید تا اختلافاتتان را خودتان حل کنید.
- اگر بین پسر(برادرتان) با عروستان اختلافی پیش آمد و عروستان از شما کمک خواست بی طرفی خود را حفظ کنید و فکر کنید که میان دختر (خواهر) خود و همسرش قضاوت میکنید.
- اگر عروستان دارای روحیه حساسی است و به راحتی از موضوعات ساده دلگیر میشود سعی کنید فضا را همیشه در حالت عادی و آرام نگه دارید و اجازه ندهید فضا به سمتی رود که موجب کدورت و ناراحتی گردد.
- اگر بینتان دلخوری پیش آمد هیچ گاه قهر نکنید و از رفت و آمد با پسر و عروستان اجتناب ننمایید و در محافل خانوادگی حضور پیدا کنید و اجازه ندهید سایراقوام و آشنایان متوجه کدورت میان شما گردند.
- هیچ گاه به عروستان به چشم رباینده پسر خود نگاه نکنید چرا که او انتخاب خود شما برای خوشبخت کردن فرزندتان بوده است، پس به انتخاب خود احترام بگذارید.
- این باور رادر ذهن خود بپرورانید که پسرتان وارد یک زندگی مستقل شده است و زندگیش دارای مرزها و حدودی است پس به این مرزها احترام بگذارید و وارد حریم آنها نشوید.
- سطح انتظارات خود را نسبت به عروستان تعدیل نمایید و به او به چشم کسی که ملزم به انجام هر کاری در خانه شماست نگاه نکنید و اگر او را همیار و کمک حال خود دیدید به پای مهربانی و محبت و دلسوزی او بگذارید.
- حساب عروستان را از پسرتان جدا کنید اگر از دست پسرتان ناراحت هستید دلیلی ندارد این ناراحتی را بر سر عروستان خالی کنید شاید او هیچ تقصیری در این میانه نداشته باشد.
و در آخر ذکر این نکته که مسئله هم کفو بودن زوجین که در اسلام بر آن تاکید بسیاری شده است می تواند نقش مهمی در آرامش خانواده داشته باشد. هر مقدار که سطح فرهنگ، اعتقادات و تحصیلات خانواده عروس و خانواده داماد به هم نزدیک باشد بروز اختلافات در میان آنها کمتر خواهد بود و زندگی زوجین نیز از آرامش بیشتری برخوردار است.

توسط : مشاورفا  در تاریخ : 27-05-1394, 18:02   بازدیدها : 822   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .