ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت
» » » وقتی همسرتان دروغ می گوید ، چه عکس العملی نشان می دهید؟

وقتی همسرتان دروغ می گوید ، چه عکس العملی نشان می دهید؟

اولین باری که دروغ گفت هنوز عقد نکرده بودیم جلوی چشمان من قیمت های خرید های عقد را چند برابر به خواهرش گفت در آن زمان با خودم تصور کردم که شاید برای بالا بردن جایگاه من در خانواده اش این کار را کرده است به همین دلیل من هم واکنشی به این قضیه نشان ندادم ولی مسئله به این سادگی ها که من فکر می کردم نبود او برای هر مسئله کوچکی به دروغ متوسل می شد و در مقابل بازخواست های من هر بار به نوعی خود را تبرئه می کرد و می گفت اینها دروغ نیست ، دروغ مصلحتی گفتم ، برای حفظ موقعیتمان این را گفتم و یا این که برای اینکه آبروی تو نرود مجبور شدم دروغ بگویم ، ولی هیچ کدام از پاسخ هایش برای من قانع کننده نبود . دیگر به همه چیز شک دارم نمی دانم کدام حرفش راست است کدام دروغ . به مرور تمام اطرافیان متوجه دروغ گویی او شده اند و بعض اوقات با طعنه این مسئله را به رخ من می کشند . نمی دانم راه حلی برای درمان دروغگویی های او وجود دارد یا نه ؟
هیچ مسئله ای بدتر از این نیست که فرد نتواند به نزدیک ترین فرد زندگیش ( همسرش ) اطمینان کند و قطعاً زندگی با همسر درغگو خوشایند نخواهد بود . ممکن است افراد در ابتدای ازدواج به دروغ های همسرشان اعتنایی نکنند و به مرور از اعتماد آنها به همسرشان کاسته شود و حتی ممکن است این مسئله به اختلافات جدی تر هم کشیده شود.
افراد از سنین بسیار پایین توانایی دروغ گفتن را دارند و از همان زمان است که می آموزند می توان برای اجتناب از تنبیه و یا رسیدن به خواسته های خود دروغ بگویند ، زمانی این مسئله مشکل ساز خواهد شد که دروغ گویی در فرد نهادینه گردد . بسیاری از افراد برای کوچکترین مسئله ای نیز به دروغ متوسل می شوند مسائلی که شاید کمترین اهمیت و ارزشی هم نداشته باشد ، در این میان زوجینی وجود دارند که با این مشکل مواجه اند یعنی طرف مقابلشان در موضوعات کوچک و بی اهمیت نیز حقیقت را نمی گوید و باعث می شود همسرشان طاقتش را از دست بدهد و این مورد را به رخ آنها بکشد و یا در صدد برملا کردن دروغ های شریک زندگیش  برآید.
اگر به این نتیجه رسیدید که ضعف شخصیت و عدم اعتماد به نفس همسرتان عامل دروغ گویی اوست تمام تلاش خود را برای بالا بردن اعتماد به نفس همسرتان انجام دهید ، نکات مثبتی را که در وجود همسرتان هست به فراخور حال به او گوش زد کنید ، در میان جمع آشنایان از او تعریف نمایید زیرا شخصیتی که خود را دارای شایستگی های لازم بداند نیازی به دروغ گویی در خود احساس نمی کند
حال اگر مرد و یا زن می خواهند که همسرشان را تغییر دهند باید بدانند که تغییر یک رفتار نهادینه شده در یک فرد کار سختی است ولی غیر ممکن نیست وباید بدانید شما نمی توانید یک شبه همسر درغگویتان را تغییر داده او را اصلاح نمایید. برای تغییر دادن همسرتان در قدم اول باید به ریشه یابی دروغ های همسرتان بپردازید و این سوال را از خود بپرسید که چه دلیلی باعث می شود تا همسر شما به دروغ متوسل شود ، این دلایل می تواند شامل مواردی مانند بی اعتمادی به اطرافیان ، ترس ، تاثیر محیطی که درآن رشد یافته اند، زشت ندانستن دروغ  و بسیار از عوامل دیگر باشد که شما باید آنها را کشف کنید.
در قدم دوم واکنش های نابهنجار از خود نشان ندهید و طرف مقابلتان را درک کنید . دروغ گویی تبدیل به یک بیماری مزمن در همسرتان شده است و باید رفتار شما به نوعی باشد که در جهت بهبود بیماری عمل کند نه اینکه باعث شدت و وخامت بیشتر بیماری همسرتان گردد.
در قدم سوم سعی کنید ذهنیت همسرتان را نسبت به دروغ تغییر دهید مثلا اگر به خاطر ترس از مکانیزم دروغ گویی استفاده می کند این ترس را در ذهن او از بین ببرید و بکوشید نگاهش را تغییر دهید.
در قدم چهار اجازه ندهید همسرتان در موقعیت دروغ گویی قرار بگیرد اگر می دانید در شرایط خاصی همسرتان قطعاً به شما دروغ خواهد گفت از به وجود آمدن آن موقعیت اجتناب کنید.
در قدم پنجم اگر به این نتیجه رسیدید که ضعف شخصیت و عدم اعتماد به نفس همسرتان عامل دروغ گویی اوست تمام تلاش خود را برای بالا بردن اعتماد به نفس همسرتان انجام دهید ، نکات مثبتی را که در وجود همسرتان هست به فراخور حال به او گوش زد کنید ، در میان جمع آشنایان از او تعریف نمایید زیرا شخصیتی که خود را دارای شایستگی های لازم بداند نیازی به دروغ گویی در خود احساس نمی کند.
در قدم ششم آموزه های دینی را برای همسرتان تبیین کنید و جایگاه دروغ و دروغ گو را در پیشگاه خداوند برای او یادآور شوید . در این مورد باید از راهکار های مناسبی به فراخور حال همسرتان استفاده کنید.
و همچنین باید بدانید که در بعضی موارد دروغگویی ریشه در مشکلات روانی مثل کمبودها ، بی هویتی ، عدم ثبات شخصیت و .. دارد که به صورت درغگویی خود را بروز می دهد که در این موارد نیاز به حضور یه مشاور مجرب و درمان های جدی تر بیشتر احساس خواهد شد.

توسط : مشاورفا  در تاریخ : 27-05-1394, 13:58   بازدیدها : 838   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .