عروس و دامادها بخوانند!درست است که شما والدین همسرتان را انتخاب نمی کنید ولی باید با آنها رابطه دوستانه ای داشته باشید. آیا والدین همسرتان کاری کرده اند که شما احساس ناخوشایندی دارید؟ شما در این زمینه تنها نیستید!
ارتباط با فامیل همسر
درواقع تنش میان زوجین و والدین همسرشان یکی از عوامل اصلی بروز اختلاف در ازدواج ها محسوب می شود.
برای اینکه رابطه بهتری با والدین همسرتان داشته باشید به موارد زیر توجه کنید:
جلوی زبانتان را بگیرید! : اگر مادرزن یا مادرشوهرتان از مسائلی مثل ظاهر، دکوراسیون منزل و یا آشپزی شما ایراد گرفت مخالفتی نکنید و از وی راهنمایی بخواهید. البته این کار آسان نیست ولی باعث می شود والدین همسرتان نرم تر شده و روحیه پرخاشگرانه خودرا کنار بگذارند. البته لازم نیست شما به تمام توصیه های آنها عمل کنید!
هرگز از همسر خود انتقاد نکنید: هرگونه انتقاد از همسرتان باعث می شود پدر و مادر او در مقابل شما جبهه گیری کنند. یادتان باشد اعضای یک خانواده در برابر تهدیدات خارجی متحدتر می شوند. هرگز مقابل والدین همسرتان با او مشاجره نکنید.
تماس تلفنی را از یاد نبرید: هفته ای یک بار ترجیحاً در یک روز مشخص به والدین همسرتان تلفن بزنید. این کار فقط پنج دقیقه از وقت شما را می گیرد. فراموش نکنید در این تماس ها راجع به مسائل مورد علاقه آنها صحبت کنید.
از والدین همسرتان برای تربیت نوه های شان کمک بخواهید: والدین همسر شما به خصوص اگر بازنشسته باشند فرصت کافی برای نوه های خود در اختیار دارند و سهیم شدن در تربیت کودکان آنها را خوشحال می کند. مادربزرگ ها و پدربزرگ ها علاقه زیادی به نوه های خود دارند ولی از یاد نبرید که یک زن 60ساله نمی تواند تمام روز مراقب یک کودک دو ساله باشد.
در حضور والدین همسرتان به تمجید از والدین خودتان نپردازید: کاملاً روشن است که والدین تان برای شما در اولویت قرار دارند ولی شما نباید این مسأله را به رخ دیگران بکشید! یادتان باشد همسر شما هم درمورد والدین خود احساسی همانند شما دارد بنابراین در توجه کردن به والدین خود و همسرتان انصاف را رعایت کنید.
خود را درگیر مسائل مالی نکنید: بهتر است ازوالدین همسرتان پول قرض نگیرید. گاهی این کار اجتناب ناپذیر است ولی شما باید قبلاً از وجود برنامه ای برای بازپرداخت قروض مطمئن شوید. تا حد امکان از شریک شدن با والدین همسرتان خودداری کنید زیرا این کار مشاجرات بی پایانی را به دنبال دارد.
فرقی نمیکند شما مادرزن و مادرشوهر باشید یا پدرزن و پدرشوهر، هرکدام که هستید جایتان باید در خانواده محفوظ باشد و احترامتان واجب است، اما این بدان معنا نیست که به دنبال بهانه جویی از عروس و داماد خانواده یا والدین آنها باشید
هراز گاهی با والدین همسرتان بیرون بروید: اگر زمانی را به والدین همسرتان اختصاص دهید آنها کمتر شما را تحت فشار قرار می دهند و در عوض برای رسیدن آن روز لحظه شماری می کنند! در پختن غذا از مادر همسر خود راهنمایی بخواهید. در این صورت او کمتر از شما ایراد می گیرد!
برای جلب توجه همسرتان با والدین او رقابت نکنید: شما باید والدین همسرتان را به متحد خود تبدیل کنید. اگر همسرتان را مجبور کنید میان شما و والدین اش یکی را انتخاب کند ضرر خواهید کرد. سعی کنید رفتار مودبانه ای با والدین همسرتان داشته باشید.
به والدین همسرتان کمک کنید: منظور ما از کمک کردن این نیست که مدام در خدمت والدین همسرتان باشید ولی چه اشکالی دارد قبل از رفتن به خرید از آنها بپرسید که آیا به چیزی احتیاج دارند یا خیر. این کار زحمتی برای شما ندارد. شما می توانید به طرق مختلف به والدین همسرتان کمک کرده و در دل آنها جا بازکنید!
فاصله ها را حفظ کنید: اگر والدین همسرتان بسیار غیرقابل تحمل هستند و در زندگی شما دخالت می کنند بهتر است از آنها فاصله بگیرید. البته قبل از این کار حتماً از حمایت همسرتان مطمئن شوید. اگر کنترل اوضاع از دست شما خارج شده با یک مشاور تماس بگیرید. شاید لازم باشد که رابطه ها را به حداقل برسانید و یا درصورت لزوم قطع رابطه کنید.
والدین خوبی برای عرو س و دامادها باشید: همه میدانند شما بسیار زحمت کشیده و جور زمانه بردهاید تا فرزندتان را بزرگ کنید. فرقی نمیکند شما مادرزن و مادرشوهر باشید یا پدرزن و پدرشوهر، هرکدام که هستید جایتان باید در خانواده محفوظ باشد و احترامتان واجب است، اما این بدان معنا نیست که به دنبال بهانه جویی از عروس و داماد خانواده یا والدین آنها باشید.
ارتباط با فامیل همسر
شما وقتی والدین خوبی هستید که به سعادت فرزندتان اولویت دهید نه برتری جویی خود. در این صورت باید در نظر بگیرید که خانواده عضو جدیدی که به فرزندتان ملحق شده به اندازه خود شما محترم است و حق دارد.
پس اگر می خواهید فرزندتان در خانه جدید خود آرامش داشته باشد هوشمندانه رفتار کنید و همسر او را به رسمیت بشناسید. در مراسم خانوادگی به شخص او هم زنگ بزنید و او را دعوت کنید، هر وقت می خواهید کاری را به او ارجاع دهید، مستقیم به خودش بگویید و بعد از انجامش از او تشکر کنید. نه این که از فرزندتان بخواهید همسرش برایتان کاری را انجام دهد و دست آخر از فرزندتان تشکر کنید. این کار باعث رنجش عروس و دامادتان می شود و کاهش رابطه دو خانواده را سبب خواهد شد.
به جای این که به موبایل فرزندتان زنگ بزنید که مبادا عروس یا داماد با شما هم کلام شود، به تلفن خانه زنگ بزنید و حتی اگر عروس و دامادتان گوشی را بر نداشتند از فرزند خود بخواهید که او را صدا کند تا با او نیز احوالپرسی کنید. این ادب، احترام چند برابری را به شما باز خواهد گرداند، اما نادیده گرفتن دیگران، نادیده گرفتن شما را سبب خواهد شد.
در فضاهایی مثل مهمانی ها، به حریم خصوصی عروس و داماد خود احترام بگذارید و به خاطر شلوغی مهمانی بهانه شنیدن حرف های خصوصی که به هم می زنند را فراهم نکنید و وارد حرف های آنها نشوید.
تا می توانید یکی را در غیاب دیگری به خانه دعوت نکنید و وقتی می دانید عروس شما غذا مهیا کرده است از فرزند خود نخواهید اول به شما سر بزند و ناهار را دوتایی صرف کنید.
ممکن است گاهی فرزند شما برنامه ریزی کند که یک دیدار دو نفره داشته باشید، اما این زمان قطعا نباید وقتی باشد که همسرش منتظر است.
از هدایایی که به شما داده می شود استقبال کنید و حتی اگر برایتان هدیه مفیدی نیست به روی خود نیاورید و قدردان باشید.
اگر می خواهید رعایت بزرگی شما را بکنند، در صورتی که والدین عروس یا دامادتان از شما بزرگ ترند، شما هم رعایت بزرگی شان را بکنید و در اعیاد برای تبریک گفتن و تماس تلفنی پیش قدم شوید. مطمئن باشید عروس و دامادتان نیز این ادب را می آموزند و قدرشناسی خود را در رفتار توأم با احترام خود نشان می دهند.
|
توسط : مشاورفا در تاریخ : 28-05-1394, 20:27 بازدیدها : 924
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .