ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت
» » محبت به دیگران، میل به تنهایی و “ترس اجتماعی” را درمان می‌کند

محبت به دیگران، میل به تنهایی و “ترس اجتماعی” را درمان می‌کند


محبت به دیگران، میل به تنهایی و “ترس اجتماعی” را درمان می‌کند



مشاورفا
| نتایج پژوهش محققان کانادایی نشان داده که انجام کارهای خوب، احساس مثبت را تقویت کرده و برقراری ارتباط را آسان‌تر می‌کند.

به گزارش مشاورفا به نقل از ایسنا، افرادی که مبتلا به اضطراب اجتماعی هستند و در عین حال اقدامات محبت‌آمیز انجام می‌دهند، در آرام کردن خود هنگام برقراری ارتباط با دیگران بهتر عمل می‌کنند.


به گفته محققان، این مهربانی‌ها احساس شادی را بالا می‌برد و نگاه مثبت به دنیا را تقویت می‌کند. با گذشت زمان اعمالی که روابط مثبت را تقویت می‌کند، افراد مبتلا به این ناهنجاری را قادر خواهد کرد که راحت‌تر بتوانند اجتماعی شوند.

رفتار مهربانانه به مقابله کردن با انتظارات اجتماعی منفی کمک خواهد کرد که این اتفاق از طریق بالا بردن احساس و انتظار مثبت از محیط اطراف شخص مبتلا، رخ می‌دهد.

اختلال اضطراب اجتماعی یا ترس از اجتماع سبب می‌شود که افراد از اختلاط با دیگران دچار تشویش و ترس شوند. این اختلال چیزی بیشتر از خجالتی بودن است و باعث می‌شود فرد در جمع احساس ناراحتی شدید کند و به همین خاطر به طور کل از حضور در اجتماع پرهیز کند تا از احساس نگرانی و خجالت‌های احتمالی خود را در امان نگه دارد.

این پژوهش با مشارکت ۱۱۵ دانشجوی کارشناسی مبتلا به این اختلال به مدت چهار هفته انجام شد. دانشجویان به طور تصادفی به سه گروه تقسیم شدند. به گروه اول گفته شد کارهای محبت‌آمیز مثل شستن ظرف‌های هم اتاقی‌ها، زدن چمن‌های حیاط همسایه یا کمک به مراکز خیریه را انجام دهند و از گروه دوم خواسته شد فقط در محیطهای اجتماعی حضور پیدا کنند و با دیگران تعامل داشته باشند و گروه سوم فقط باید اتفاقات روزانه را یادداشت می‌کردند و هیچ دستورالعمل خاصی برای چگونگی برقراری ارتباط با دیگران به آنها داده نشده بود.

نتایج نشان داد در گروهی که به دیگران کمک و مهربانی کرده بودند، کاهش قابل توجهی در علاقه به تنهایی و دوری از اجتماع پیدا شده است.

محققان نتیجه گرفتند انجام کارهای خوب ابزار ارزشمندی برای کمک به افراد مبتلا به ترس از اجتماع است و به راحتی می‌توان اضطراب و ترس از ترد شدگی‌های احتمالی را از این طریق در آنها کاهش داد و کیفیت زندگی این افراد را بالا برد.

این روش به ویژه در ابتدای کار بسیار خوب جواب می‌دهد، زیرا افراد دچار اختلال همان پاسخ خوب و مثبتی را که انتظار و نیاز دارند در مقابل کار خوبشان از دیگران دریافت می‌کنند.

لینک گزارش این تحقیق در ژورنال Motivation and Emotion:



توسط : مشاورفا  در تاریخ : 17-06-1394, 22:16   بازدیدها : 1598   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .