ورود به سایت   عضویت
ورود به سایت
» » » مبتلایان به افسردگی دارای چه علائم و ویژگی هایی هستند

مبتلایان به افسردگی دارای چه علائم و ویژگی هایی هستند

مبتلایان به افسردگی دارای چه علائم و ویژگی هایی هستند


این مطلب در مورد مبتلایان به افسردگی است. اگر فکر می کنید شما یا یکی از نزدیکان شما به افسردگی دچار است، با توجه به علائم، ویژگی های زیر تشخیص دهید. و همینطور با علت افسردگی می توانید آشنا شوید. و اگر با توجه به علامت های گفته شده، تشخیص دادید که شما یا یکی از بستگان شما به افسردگی مبتلا شده است چگونه درمان کنید. امروزه یکی از بیماری ها و یا به عبارتی بهتر یکی از مشکلات روز در جهان افسردگی می باشد.
 
این اختلال در همراهی با علائمی همچون:
– احساس دلتنگی
– احساس گناه
– تمایل به اندوه و یا گریه کردن
– تمایل به گوشه گیری و دور شدن از جمع دوستان و افراد خانواده
– عدم تمایل به انجام فعالیت های لذت بخش مانند سابق
– خستگی
– مشکلات اشتها و به دنبال آن مشکلات مربوط به وزن
– مشکلات خواب
– و مشکلات بسیار دیگر که البته ممکن است همه این مشکلات در یک نفر دیده نشود.
 
 
 
علت :
علل متفاوتی ممکن است در افسردگی یک فرد نقش داشته باشد مانند:
– ابتلا به بیماری های جسمی
– از دست دادن عضوی از بدن
– سابقه بیماری های روحی – روانی
– از دست دادن نزدیکان فرد
– عدم کسب موفقیت در امور و کارهای شخصی که برای فرد مهم می باشند.
این مشکل ممکن است درکودکان نیز به علل مختلف مانند ناسازگاری والدین، طلاق و یا مرگ یکی از والدین رخ دهد و علاوه بر مشکلات مذکور سبب بروز مشکلات مختلف مانند مشکلات تحصیلی، افت رشد و بروز مشکلاتی در بزرگسالی در آنان گردد.
 
 
 
تشخیص:
افراد مبتلا به افسردگی از علائم متعدد و مزمن خود رنج می برند. اما گاهی این افراد حتی درصدد درمان و پیشگیری بر نمی آیند. گاهی هم این مشکل به قدری در زندگی فرد مشکل ایجاد می کند و سبب مشکلات ارتباطی فرد با دوستان، نزدیکان و افراد دیگر و انجام امور روزمره می شود که در پی درمان برمی آیند.
 
 
درمان:
با توجه به مسائل مختلف درمان این افراد انجام می شود. بسته به نوع بیماری، شدت آن، علائم و مشکلات ایجاد کننده، مدت ابتلای به افسردگی، بیماری های زمینه ای روحی و جسمی افراد درمان انجام می شود. گاهی انجام چندین جلسه مشاوره فرد را به زندگی نرمال خود باز می گرداند. گاهی نیز مشکل فرد به حدی شدید و بغرنج می شود که علاوه بر مشاوره و روان درمانی نیاز به مصرف د ارو نیز پیدا می کند که البته دارو درمانی نیز با توجه به مسائل مختلف مانند نوع و شدت و طول بیماری تجویز می شوند. گاهی افسردگی فرد به حدی شدید است که نیازمند بستری در بیمارستان و بخش روانپزشکی و همزمان دریافت درمان های دارویی و مشاوره ای روانپزشکی خواهند شد.
 

 
 
نکته:
افسرده بودن و غمگینی یک اختلال و علامت است که ممکن است با یک برنامه ریزی مناسب زیر نظر روانشناس بهبود یابد و فرد سریعا بهبودی خود را بازیابد اما در صورت عدم توجه و درمان این اختلال ممکن است به مشکلات مختلف تبدیل شود که فرد ناخواسته به انجام آنان مبادرت کند مانند:
 
– صدمات فیزیکی و روحی به افراد، دوستان و نزدیکان
– اقدام به خودکشی و یا دیگر کشی
– همراه شدن این بیماری با مشکلات روانی دیگر و تداوم آنان
– قطع روابط فردی و اجتماعی با دیگران و…
پس به یاد داشته باشیم که علت افسرده بودن هر چه که باشد باید شناسایی، مشاوره، درمان و کنترل شود. زیرا این مشکل ممکن است عود کننده باشد و نیاز به کنترل مناسب نیز دارد.
 
توسط : مشاورفا  در تاریخ : 29-06-1394, 23:28   بازدیدها : 1359   
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .