اگر خانواده شما نامزدتان را دوست ندارد!!به همراه نامزدتان روش های ارتباطی موثر با خانواده تان را بیاموزید و سعی کنید با برخوردهای منطقی و سرشار از احترامتان مانع از خشم و برانگیختگی خانواده تان شوید.
دوران نامزدی علاوه بر اینکه زمان مناسبی برای آشنایی زوج ها با هم است، زمان آشنایی با خانواده همسر آینده نیز هست با توجه به تأثیر برخورد های اولیه بر روابط بعدی، چگونگی مدیریت رابطه با خانواده همسر آینده در این برهه از اهمیت زیادی برخوردار است.
نامزد
بیش از حد از نامزدتان دفاع نکنید
بهترین گزینه این است که فردی را برای زندگی مشترکتان انتخاب کنید که با توجه به چهارچوب های فرهنگی و دیدگاه های خانواده شما گزینه مناسبی باشد اما اگر بنا بر دلایلی انتخاب شما چندان مورد پسند خانواده تان نیست بهتر است به تنش ها و اختلاف ها دامن نزنید.در وهله نخست سعی کنید هنگام برخورد خانواده و نامزدتان بیش از حد از او(نامزدتان) دفاع نکنید چرا که تجربه نشان داده، این گونه حمایتها، مخالفتهای والدین شما را افزایش میدهند.
در عوض بهتر است با صبر و حوصله کمک کنید که خانوادهتان شناخت بیشتری نسبت به همسرتان پیدا کنند. از خانواده بخواهید علت مخالفتشان را برای شما شرح بدهند و شما هم دلایل انتخابتان را به آنها بگویید و نکات مثبت و محاسن او که باعث انتخاب شما شده را برای خانواده تان توضیح دهید و به آنها بگویید آیا به اعتقاد شما عیب های او آنقدر مهم هستند که این محاسن را بی ارزش کنند؟
جنگ را کنار بگذارید
همچنین به همراه نامزدتان روش های ارتباطی موثر با خانواده تان را بیاموزید و سعی کنید با برخوردهای منطقی و سرشار از احترامتان مانع از خشم و برانگیختگی خانواده تان شوید.
هرگز با خانواده تان وارد یک جنگ روانی نشوید و برای تغییر دیدگاهها و به عبارتی تربیت آنها نقشه نکشید و آنها را برای مقابله بیشتر با خودتان برانگیخته نکنید. اگر از مطمئن هستید که انتخاب شما درست است و خودتان توانایی و تجربه کافی برای متقاعد کردن خانواده تان را ندارید از یک مشاور کمک بگیرید.
چند کلمه با نامزد محترم
ارائه یک شخصیت با ثبات، متعادل و اصیل در این دوران موجب می شود که خانواده نامزدتان که به زودی همسر شما خواهد شد، تصور خوبی از شما داشته، بتوانند به شما اعتماد کرده و از آینده زندگی مشترک فرزندشان با شما ترس و واهمه ای نداشته باشند.
به قول و قرارهایتان پایبند باشید: مهم ترین دل مشغولی والدین نامزد شما این است که آیا شما فرد مناسبی هستید و می توانید فرزند دلبندشان را خوشبخت کنید یا خیر. مسلماً از مردی که خیلی زود همه قول و قرارهایش را فراموش می کند، انتظار نمی رود در عرصه های گوناگون زندگی، از جمله کار و ازدواج موفق باشد.
نقش بازی نکنید :
تصور نکنید که اگر ویژگی های منفی تان را مخفی کرده و فقط جنبه های مثبتتان را نشان دهید بازی را می برید همه ما دارای ویژگی های نامطلوبی هستیم، این امر به ماهیت انسان باز می گردد، نه به نقص شما. البته منظور ما این نیست که در نشان دادن ویژگی های منفی تان مبالغه کنید، بلکه تا آنجا که ممکن است سعی کنید خودتان باشید.
به نامزدتان اهمیت دهید :
مهم ترین خواسته والدین نامزدتان از شما، خوشبخت کردن اوست. بنابراین هنگامی که ببینند شما به منظور رفاه و خوشحالی فرزندشان تمام سعی خود را می کنید، علاقه شان روز به روز به شما بیشتر می شود. تعریف کردن از محاسن همسرتان نزد والدینش و تشکر از آن ها به خاطر تربیت چنین فرزندی نیز، کار تأثیرگذاری است.
احترام بگذارید :
گاهی اوقات پسران جوان تصور می کنند، چون قرار است با این خانواده وصلت کرده و عضوی از آن محسوب شوند، دیگر نیازی نیست که به اندازه قبل به والدین نامزدشان احترام بگذارند، در حالی که عکس این مطلب صحت دارد. از آنجایی که شما قرار است باقی عمرتان با این خانواده ارتباط نزدیک داشته باشید، رعایت حد و مرزها و احترام به بزرگ ترها اهمیت بیشتری می یابد.
|
توسط : مشاورفا در تاریخ : 20-08-1394, 07:48 بازدیدها : 1382
بازدید کننده گرامی ، بنظر می رسد شما عضو سایت نیستید
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .
پیشنهاد می کنیم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید .