آموزش تریفله هلو

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    bd893dffeeb5ff17d2ffafa39fe21796.jpg

    نمیدانم اسم این رسپی را تریفله بگویم یا دسر شیشه ای پس بهتر است که اسمش را تریفله شیشه ای بگذارم همین عنوان بهتری است تریفله جزو دسرهایی است که در یک ظرف شیشه ای داخلش ژله یا میوه و یک لایه کرم دارد که بشکل کیک درست می شود از کیک های اضافی که می ماند این دسر را درست کنید حتی می توانید از کیک های حاضری هم این دسر را درست کنید



    مواد لازم:

    هلوی سفت 2 عدد

    تکه های کیک

    کرم قنادی

    برای درست کردن کرم قنندی به مواد زیر نیاز دارید:

    شیر 350 میلی لیتر

    خامه 150 گرم

    شکر 110 گرم

    اسانس وانیل 2 قطره

    تخم مرغ 1 عدد

    زرده تخم مرغ 4 عدد

    تشاسته ذرت 40 گرم

    طرز تهیه :

    شیر, خامه, اسانس وانیل و نصف شکر را در قابلمه ریخته و در حرارت کم می پزیم. تخم مرغ و زرده های تخم مرغ و بقیه شکر را با هم مخلوط میکنیم به دفعات نشاسته ذرت را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم مخلوط تخم مرغ را به آرامی به موادی که روی حرارت می جوشد می ریزم و سریع هم میزنیم وقتی به قوام آمد از حرارت بر میداریم وقتی سرد شد با میکسر هم میزنیم و در قیف می ریزیم. کیک و هلو را برش داده در یک کاسه یا شیشه بزرگ کیک را قرار داده رویش کرم را با قیف می ریزیم سپس هلو ها را گذاشته تا وقتی شیشه پر شود به همین ترتیب می ریزیم اگر خواستید مثل تصویر رویش راب اهلو تزیین می کنید