بسیاری از ما سس را خودمان درست می کنیم تا مواد افزودنی نداشته باشد و زمان درست کردن آن در فصل تابستان است که برای فصل زمستان نگه داری می شود اکنون یخوانید سس فلفل خانگی گوجه فرنگی 5 کیلو فلفل قرمز 1 کیلو فلفل شیرین 500 گرم فلفل تند 500 گرم روغن زیتون 1 استکان جعفری یک دسته طرز تهیه : پوست گوجه فرنگی ها را گرفته مثل سیب خرد می کنیم و در یک کاسه می ریزیم رویش فلفل قرمز درشت خرد شده فلفل سبز و قرمز را ریز خرد کرده و فلفل سبز شیرین را ریخته و جعفری و سیر له شده را هم می ریزیم و با دست هم میزنیم سپس با خرد کن به شکل پوره در میاوریم و پوره را در یک قابلمه می ریزیم و روغن زیتون ریخته و مواد را ریخته تا بپزد نمک راریخته و میگذاریم بجوشد وقتی جوشید در شیشه ریخته و دربش را می گذاریم و آنرا وارونه قرار می دهیم تا سرد شود