چگونه برای زمستان سس تند آماده کنیم؟

شروع موضوع توسط Nazanin ‏7/10/15 در انجمن مربا و ترشیجات

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    f003217c5a9338507c4cdb5b086c8731.jpg

    بسیاری از ما سس را خودمان درست می کنیم تا مواد افزودنی نداشته باشد و زمان درست کردن آن در فصل تابستان است که برای فصل زمستان نگه داری می شود اکنون یخوانید سس فلفل خانگی

    گوجه فرنگی 5 کیلو

    فلفل قرمز 1 کیلو

    فلفل شیرین 500 گرم

    فلفل تند 500 گرم

    روغن زیتون 1 استکان

    جعفری یک دسته

    97b0cf2c5caf5139771fb8beb0171683.jpg

    طرز تهیه :

    پوست گوجه فرنگی ها را گرفته مثل سیب خرد می کنیم و در یک کاسه می ریزیم رویش فلفل قرمز درشت خرد شده فلفل سبز و قرمز را ریز خرد کرده و فلفل سبز شیرین را ریخته و جعفری و سیر له شده را هم می ریزیم و با دست هم میزنیم سپس با خرد کن به شکل پوره در میاوریم و پوره را در یک قابلمه می ریزیم و روغن زیتون ریخته و مواد را ریخته تا بپزد نمک راریخته و میگذاریم بجوشد وقتی جوشید در شیشه ریخته و دربش را می گذاریم و آنرا وارونه قرار می دهیم تا سرد شود
    3e0eaee6faeab1a0e81fc8983692e78a.jpg