این شیرینی برای 4-6 نفر است و در عرض 35 دقیقه آماده می شود مواد لازم: تخم مرغ 3عدد کنجد 2 لیوان شکر 1 لیوان آرد 5 قاشق بکینگ پودر 1 پاکت وانیل 1 پاکت پودر قند طرز تهیه: کنجد را در تابه تفت میدهیم. دقت کنید زیاد تفت ندهید چون تلخ می شود سپس در ربوت آن را پودر میکنیم. سپس تخم مغهاع آرد , شکر, بکینگ پودر و وانیل را می ریزیم و خوب هم میزنیم. خمیری چسبنده و نرم بدست می آید برا ی اینکه بدست نچسبد خیلی کم روغن یا آب بدست می زنیم . خمیرهایی به اندازه گردو برداشته و گرد می کنیم سپس در پودر قند می غلطانیم در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم در فر از قبل گرم شده 10 دقیقه می پزیم