مثلث خامه ای

شروع موضوع توسط Nazanin ‏29/6/15 در انجمن آشپزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    awww.beytoote.com_images_stories_food_fo740.jpg



    مواد لازم :



    آرد

    دو پيمانه

    بيكينگ‌پودر و نمک

    از هر کدام نصف قاشق مرباخوري

    شکر

    دو قاشق مرباخوري

    پنير پيتزا

    125 گرم (نصف پيمانه)

    خامه

    350 گرم (يك و نيم پيمانه)

    شويد خردشده

    يك قاشق غذاخوري

    تخم‌مرغ

    يك عدد




    طرز تهيه :



    آرد، شكر، نمك و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط بعد خامه را اضافه كرده و هم بزنيد. كمي از پنير را كنار گذاشته و بقيه را به مواد بالا اضافه كرده با شويد و همه را با هم مخلوط كنيد. خمير را زياد ورز ندهيد و به صورت مستطيل روي ميز كار گذاشته و به شكل مثلث (سه گوش) برش دهيد. روي آنها با قلم‌مو تخم‌مرغ زده و پنير باقي‌مانده را بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا پنيرها آب شده و طلايي شوند.