مواد لازم: آرد 3 لیوان شکر 1 لیوان تخم مرغ 1 عدد وانیل 1 پاکت بکینگ پودر 1 پاکت ماست 2 قاشق کره 150 گرم مواد داخلی: سیب 6 عدد شکر 1 استکان دارچین 1 قاشق مربا طرزتهیه: سیبهار ا پوست کنده و رنده میکنیم و شکر را هم ریخته هم زده تا زمانی که نرم شده می پزیم. در آخر که از حرارت بر می داریم دارچین را ریخته و از حرارت بر می داریم. خمیر: آرد, شکر, بکینگ پودر و وانیل را ریخته مخلوط میکنیم وسطش را گود کرده و داخل گودی تخم مرغ را می ریزیم و کره نرم شده در هوای محیط را هم روی تخم مرغ می ریزیم از وسط جایی که تخم مرغ و کره را ریختیم شروع به ورز دادن می کنیم تا خمیر شود.خمیر را دو قسمت کرده روی میز آرد پاشیده و با وردنه خمیرر ا باز میکنیم. قالب تارت را چرب کرده و خمیر باز شده را داخلش پهن میکنیم روی خمیر را مواد داخلی را ریخته از خمیر دوم به شکلهای مختلف قالب زده . روی مواد داخلی می چینیم بطوریکه کاملا روی مواد را بپوشاند در فر 180 درجه قرار داده تا رویش طلایی شود