پای سیب به روش جدید و مدرن

شروع موضوع توسط Nazanin ‏9/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    487ddc4a814e6dc7baba7a63b9908c9b.jpg

    مواد لازم:

    آرد 3 لیوان

    شکر 1 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد

    وانیل 1 پاکت

    بکینگ پودر 1 پاکت

    ماست 2 قاشق

    کره 150 گرم

    مواد داخلی:

    سیب 6 عدد

    شکر 1 استکان

    دارچین 1 قاشق مربا

    طرزتهیه:

    سیبهار ا پوست کنده و رنده میکنیم و شکر را هم ریخته هم زده تا زمانی که نرم شده می پزیم. در آخر که از حرارت بر می داریم دارچین را ریخته و از حرارت بر می داریم.

    خمیر:

    آرد, شکر, بکینگ پودر و وانیل را ریخته مخلوط میکنیم وسطش را گود کرده و داخل گودی تخم مرغ را می ریزیم و کره نرم شده در هوای محیط را هم روی تخم مرغ می ریزیم از وسط جایی که تخم مرغ و کره را ریختیم شروع به ورز دادن می کنیم تا خمیر شود.خمیر را دو قسمت کرده روی میز آرد پاشیده و با وردنه خمیرر ا باز میکنیم. قالب تارت را چرب کرده و خمیر باز شده را داخلش پهن میکنیم روی خمیر را مواد داخلی را ریخته از خمیر دوم به شکلهای مختلف قالب زده . روی مواد داخلی می چینیم بطوریکه کاملا روی مواد را بپوشاند در فر 180 درجه قرار داده تا رویش طلایی شود