کیک نرم و کم چرب

شروع موضوع توسط Nazanin ‏9/10/15 در انجمن شیرینی پزی

  1. Nazanin

    Nazanin Moderator عضو کادر مدیریت

    ارسال ها:
    16,244
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    38
    75e1877e70218fccb7a04545d72e5bb2.jpg

    این کیک روغن خیلی کمی دارد و چون روغنش کم است شکر آن هم کمتر است. بعنوان کیک رژیمی است که به آن سیب سبز اضافه کردیم تا خوشمزه تر شود

    مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد

    سیب 4 عدد

    شکر 1 لیوان

    روغن مایع یک فنجان قهوه

    آرد 1 لیوان

    بکینگ پودر 1 پاکت

    وانیل 1 پاکت

    دارچین 1 قاشق مربا

    a570456127201abc9faa4b994ee9494d.jpg 9b2f4de729eafb90819fe1b5dc734b19.jpg

    طرز تهیه:

    سیب ها را پوست کرده به 4 قسمت تقسیم می کنیم و هسته هایش را در آورده و ریز خرد میکنیم. تخم مرغ و شکر را خوب هم می زنیم. روغن مایع را ریخته و کمی هم میزنیم. آرد , بکینگ پودر و وانیل را باهم ترکیب کرده و سیب های خرد شده را هم می ریزیم
    84e0cd9eb32eb06ffc70770d81c387b3.jpg

    50e09f0d45add2c147e40aba7e57642a.jpg